• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barbara pričala o Đokoviću kao ubjedljivo najboljem, Nadala skroz otpisala...

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Barbara Šet misli da će Novak Đoković završiti karijeru sa najviše grend slem titula.

 Barbara Šet hvalila Novaka Đokovića Izvor: Youtube/Eurosport/screenshot

Novak Đoković je do sada osvojio 21 grend slem, a nije nemoguće da će sve do sljedećeg Rolan Garosa čekati novu priliku da uveća svoju kolekciju. Neizvjesno je da će Đoković učestvovati na predstojećem US Openu zbog toga što i dalje nije ukinuta zabrana ulaska neameričkim nevakcinisanim državljanima, dok je i dalje na snazi presuda po kojoj ne može da se takmiči na Australijan openu...

Ipak, ako bi kojim slučajem američke vlasti promijenile pravila i dozvolile Đokoviću da se takmiči, bivša teniserka i danas poznata komentatorka Eurosporta Barbara Šet smatra da bi svakako bio favorit.

"Mislim da sada trenira kao da sigurno ide na US Open. Ako u posljednjem trenutku bude promjene, sigurno će igrati. Ako ne bude, njegov život će se nastaviti kao da se ništa nije desilo. Mislim da Novak ima još mnogo godina, njegovo tijelo je u odličnom stanju, nema mnogo povreda i mislim da će uraditi sve kako bi u istorijskim knjigama tenisa bio osoba koja je osvojila najviše grend slem titula", ispričala je Barbara Šet za "Eurosport" i izrazila uvjerenje da će tako i biti.

"Očigledno, Novak nije daleko od toga. Samo je na jedan od Rafaela Nadala, a ako ih pogledate - mislim da Novak može da igra još dvije-tri godine, možda i više. Nadalu već curi vrijeme".

Zbog odluke da se ne vakciniše protiv korona virusa, Đoković je propustio veliki broj turnira i pao na šesto mjesto ATP liste, pa ga u slučaju neigranja na US Openu očekuje još veći pad jer će izgubiti 1.200 bodova kao prošlogodišnji finalista. To znači da bi mogao da ispadne i iz najboljih deset...

"Užasno je to što se desilo jer da može da ode na US Open - bio bi prvi favorit. Nemam dilemu jer je ubjedljivo najbolji teniser i najkonstantniji, ali odabrao je da ne bude vakcinisan i mora sada da se nosi sa tim posljedicama", zaključila je Šetova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC