• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kiril Lazarov otkrio - zvezdaš sam od malena! Čuveni as otvorio dušu

Autor Haris Krhalić

Čuveni makedonski rukometaš Kiril Lazarov otkrio je da navija za Crvenu zvezdu.

 Kiril Lazarov otkrio da je navijač Zvezde Izvor: MN PRESS

Jedan od najboljih rukometaša svih vremena Kiril Lazarov (42) navija za Crvenu zvezdu. Čuveni makedonski rukometaš je u razgovoru za jedan podkast otkrio da voli crveno-bele i emotivno je pričao o tome kako se razvila ljubav prema klubu, kao i o planovima za naredni period i želji da uživo posmatra mečeve voljenog tima.

Legendarni as prije nekoliko mjeseci donio je odluku da ode u penziju poslije skoro četiri decenije dominacije rukometnim terenima. Počeo je 1999. godine, a te 2022. je odlučio da kaže kraj. Sada uživa u drugoj ulozi, pošto je postao selektor Sjeverne Makedonije.

"Ja sam zvezdaš. Veliki sam zvezdaš od malena. U to doba derbi Zvezda - Partizan slušao se na tranizistoru. Nije bilo TV prenosa, već preko radio prenosa. Sjećam se toga. Sada kada sam u Makedoniji bliži mi je Beograd. Hoću da pogledam Zvezdu u Evroligi, hoću derbi da vidim da li u ABA ligi ili Evroligi i hoću da pogledam i Partizan", rekao je Lazarov i oduševio navijače koji su već počeli da mu pišu i da spremaju doček za njega.

Lazarov je za Sjevernu Makedoniju odigrao preko 200 mečeva, postigavši blizu 1.500 golova, a lista klubova za koje je nastupao je velika. Počelo je od Boreca, a nastavilo preko Pelistera, Vesprema, Zagreba, Al-Sada, Sijudad Reala, Atletiko Madrida, Barselone i Nanta. U karijeri je ukupno osvojio čak 51 trofej, a pamtiće se i kao rekorder po broju golova na jednom Svjetskom prvenstvu, Evropskom prvenstvu i istoriji Lige šampiona gdje je jedini postigao preko 1.300 pogodaka.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC