• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Startuje NLB WHEEL liga: KKI Vrbas prvo sa Slovencima

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Počinje nova sezona u regionalnoj NLB WHEEL ligi.

 KKI Vrbas počinje novu sezonu u NLB WHEEL ligi Izvor: KKI Vrbas Banjaluka, promo

Utakmicom protiv ekipe Parasport Slovenija igrači Košarkaškog kluba invalida Vrbas počinju novu sezonu u regionalnoj NLB WHEEL ligi. Ovaj susret je na programu u subotu, 5. novembra u Zagrebu od 13.30 časova i sigurno je da su Banjalučani favoriti u ovom okršaju.

"Sve to treba potvrditi i na terenu, igramo protiv kvalitetnog rivala, ali se nadam da ćemo pobjedom otvoriti sezonu u regionalnom takmičenju. Raduje me dobre partije u prva dva kola u šampionatu BiH i to je razlog više što se nadam pozitivnom ishodu i u subotnjem duelu sa Slovenijom", izjavio je Marinko Umičević, predsjednik Vrbasa.

Ostali parovi prvog kola:

KKI Zagreb – KKK Singidunum Crvena zvezda (11.30),
KKK Singidunum Crvena zvezda – KIK Zmaj (15) i
KKI Zagreb – Parasport Slovenija (16.45).
Slobodna je ekipa KK OSI Paramont iz Podgorice.

Takmičenje se održava u bliskom partnerstvu sa AdmiralBet ABA ligom i NLB ABA ligom 2. Tako je za 13 časova u košarkaškom centru Cedevita predviđeno svečano otvaranje na kojem će, između ostalog prisustvovati Dubravko Kmetović, direktor ABA lige, Saša Baždarić, marketing menadžer ABA lige, Josip Držaić, potpredsjednik Hrvatskog paraolimpijskog odbora, Alaga Pašić, predsjednik Saveza košarke u kolicima BiH, Dane Kastelić, predsjednik Saveza paraplegičara Slovenije I Andrej Jakšić, direktor preduzeća Bauerfeind Slovenija koja je srebrni sponzor NLB WHEEL lige.

"I ovo je pokazatelj da je takmičenje podignuto na mnogo veći nivo, a potvrda svega toga je što će se uživo raditi prenos utakmica. Želim još dodati da će se u Zagrebu obaviti žrijeb za dvoje novih kolica i mi se iskreno nadamo da ćemo dobiti jedna sportska kolica koja su nam i te kako potrebna", dodao je Umičević.

Ono što je važno istaći, a to je, da su igrači KKI Vrbas do sada sedam puta osvajali pobjednički trofej uz napomenu da u prošloj sezoni nisu bili dio ovog takmičenja, već da su igrali Bauerfeind ligu u kojoj su osvojili šampionski naslov.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC