• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukometni savez RS donio odluku: Trebinje domaćin 6. Svesrpskog kupa!

Autor Dragan Šutvić

Trebinje će biti četvrti grad iz Republike Srpske koji organizuje ovu manifestaciju.

 svesrpski kup 2022 u trebinju  Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Grad Trebinje i Rukometni klub Leotar biće 24. i 25. decembra domaćini Svesrpskog kupa za rukometaše i rukometašice, čiji je organizator Rukometni savez Republike Srpske.

Prvog dana (subota) igraće se oba polufinalna para za rukometaše, a parovi su Vojvodina - Metaloplastika (17 časova) i Borac m:tel – Leotar (19 časova).

Možda će vas zanimati

Dan kasnije (nedjelja), u 13 časova će biti odigran meč za trofej između rukometašica Železničara iz Inđije i banjalučkog Borca, a za 15 časova predviđeno je muško finale ovog takmičenja kojeg su do sada jedino osvajali rukometaši Vojvodine.

"Poslije Teslića, Banjaluke i Pala, sada će Trebinje biti domaćin Svesrpskog kupa, kako za rukometaše, isto tako i za rukometašice. Ranije su organizovali završni turnir Kupa Republike Srpske i bili su više nego odlični domaćini i siguran sam da će tako biti i ovog puta. Mi smo već obezbijedili sve što je potrebno i očekujemo da će ovo biti još jedan veliki rukometni spektakl", izjavio je Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske.

Iz kancelarije srpske kuće rukometa najavljen je i Sabor omladinskog rukometa koji je planiran za 10. januar 2023. godine u Gradišci.

"Imamo pozitivno iskustvo sa organizacijom Sabora omladinskog rukometa koji je prije dvije godine održan u Banjaluci. Sada će se najmlađi okupiti u Gradišci i vjerujem da će biti preko 400 dječaka i djevojčica iz cijele Republike Srpske. Za učesnike koji dolaze iz drugih gradova obezbijedili smo smještaj sa hranom i mi se radujemo ovom sportskom događaju", dodao je Umičević.

Tokom održavanja Sabora u Gradišci biće odigrane i dvije revijalne utakmice između reprezentacije Republike Srpske i Srbije (dječaci i djevojčiče rođeni 2008. godine).

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC