• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novaka progonili, sudili mu, deportovali ga, a on im šmekerski odgovorio: Uvijek mi je lijepo ovdje, divno me dočekate!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Novak Đoković je iza sebe ostavio sve ružno što mu se dešavalo u Australiji prošle godine.

 Novak o dočeku u Australiji - uvijek mi je lijepo ovdje Izvor: Profimedia

Novak Đoković je počeo svoju sezonu ubedljivom pobjedom! U prvom kolu Adelejda pao je Konstant Lestijen 6:3, 6:2, a poslije meča se prisetio prethodnog meča odigranog u Adelejdu sada već davne 2007. godine kad se ovdje igrao čelendžer, a ne ATP turnir ovog ranga. 

"Bio sam prije dvije godine. Ali u nekim drugim uslovima. Ostali smo nekoliko sedmica, samo smo trenirali. Zaista imam zadovoljstvo što mogu da igram ovdje. nisam boravio takmičarski od 2007. Moj trener iz 2007. Dejan Petrović je ovdje. Lijepo je imati te ovdje. To je prilika malo da se osvježe sjećanja prije 16 godina", rekao je poslije uspješnog starta sezone Novak.

Sada čeka Kventina Halisa u drugom kolu, a prije tog meča je uprkos svemu što mu se desilo prošle sezone kada je deportovan iz Australije imao izuzetno lijepe riječi za tu zemlju. Istakao je da je tu najuspješniji i da se uvijek prema njemu odnose lijepo.

"Ako bih trebalo da biram jednu zemlju gdje sam bio najuspješniji, koja se dobro odnosila prema meni, to je Australija. Ovde sam osvojio prvi grend slem, devet grend slem titula. Odigrao sam neke epske mečeve", rekao je on, pa se onda prisjetio omiljenog meča: "Ako bih trebalo da biram jedan onda je to onaj od šest sati protiv Nadala 2012. Tokom godina Australija je bila mjesto gdje sam igrao najbolji tenis. Uvijek se radujem dolasku ovdje. Okolnosti prošle godine su bile takve nije bilo lako ni za koga. Sada sam srećan što sam ovdje i fokusiran sam", zaključio je Novak.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC