• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRBIJA IMA ASA TOP KLASE, OPET JE TO DOKAZAO! Selektor Srbije PRESREĆAN zbog onog što je vidio - Nisu to samo odbrane

Autor Dragan Šutvić

Selektor Toni Đerona posebno je bio upitan za igru i uticaj fenomenalnog golmana Dejana Milosavljeva na igru Srbije.

 đerona o utakmici srbija katar Izvor: MN Press

Rukometna reprezentacija Srbije ostvarila je jako važnu pobjedu protiv Katara na Svjetskom prvenstvu, a nakon meča selektor Toni Đerona govorio je uz veliko poštovanje prema azijskoj selekciji, koju vodi legenda Barselone i Španije, Valero Rivera.

”Veliko poštovanje za Katar, čestitke na današnjoj partiji. Bili smo svjesni kvaliteta koji ima protivnik, koliko brzo igraju, i odradili smo odličan posao u odbrani. U drugom poluvremenu smo podigli nivo igre, jedan od njihovih ključnih igrača nije igrao i posljedica svega toga je krajnji rezultat. Presrećan sam zbog pobjede svog tima, a sada nam slijedi kraći odmor i priprema za narednu fazu šampionata”, rekao je gospodin Đerona na konferenciji za medije a potom i odgovorio na pitanje koliko je važan povratak Milosavljeva u tim.

Srbija će u drugoj fazi igrati protiv Norveške, Holandije i Argentine, a prvi meč odigraće protiv Norvežana u četvrtak. Biće to jako bitna borba za plasman u četvrtfinale, u kojoj će "orlovi" imati u ekipi i fenomenalnog golmana Dejana Milosavljeva. On se oporavio od povrede i ovog utorka zaigrao za nacionalni tim, pokazavši klasu. Sa sedam odbrana u drugom dijelu meča bio je igrač utakmice.

”Dejan je veoma važan igrač, ne samo zbog svojih odbrana, već i zbog cjelokupnog uticaja koji ima na tim. Dokazao je prethodnih godina da je golman top klase. Imamo sjajne čuvare mreže, pored njega tu su i Cupara i Bomaštar koji je mlad i siguno budućnost na golu i srećan sam što možemo da biramo", dodao je Španac.

Pored selektora, predstavnicima medija po završetku meča na konferenciji se obratio i Ilija Abutović.0

"Čestitam ekipi Katara na dobroj utakmici. Utakmica nije bila nimalo laka, odličan su tim i imaju sjajnog trenera. Što se nas tiče, pokazali smo jak karakter poslije poraza od Njemačke samo golom razlike. Ponosan sam na svoje saigrače i igru koju smo prikazali danas, a protivniku želim sreću u nastavku”, poručio je najiskusniji igrač srpskog tima.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC