• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brutalno napao Đokovića, pa pokazao kako ratuje u Ukrajini: Ima zadatak da ubija Ruse, uradiće to dronovima! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ukrajinski teniser pokazao kako ratuje protiv Rusa.

 Aleksandar Dolgopolov pokazao kako ratuje protiv Rusa Izvor: Instagram/alexdolgopolov/printscreen

Rat u Ukrajini traje skoro godinu dana, a od samog početka su u njemu aktivna i dvojica poznatih tenisera. Prvi se vojsci priključio Sergej Stahovski koji je na početku bio Đokovićev prijatelj, pa počeo da napada Novaka i ostale srpske tenisere, a zatim je na stranu Ukrajine u okršaju ušao i Aleksandar Dolgopolov, koji je posljednjih mjeseci mnogo aktivniji na društvenim mrežama. Ukrajinac, koji trenutno upravlja dronovima vojske, prethodnih nedjelja je znao da uputi otrovne strelice ka Đokoviću.

On je prvo istakao kako Đokoviću nije mjesto na Australijan openu jer podržava genocid u Ukrajini, a zatim se još jednom javio direktno sa ratišta. Ovog puta on nije u centru pažnje zbog sukoba sa porodicom Đoković koji je prethodnih dana pokušao da započne - sada svi pričaju o njemu zbog snimaka koje je podijelio na društvenim mrežama. Dolgopolov se hvalio upravljanjem dronovima na ratištu, manje od dva mjeseca nakon izjave da mu je zadatak da ubija Ruse! Pogledajte snimke koje je okačio:

Pogledajte

00:55
Aleks Dolgopolov
Izvor: Instagram/alexdolgopolov
Izvor: Instagram/alexdolgopolov

"Trening je ključ do uspjeha. Pa, komentari saboraca su da je ovo posebna vrsta umjetnosti", napisao je Dolgopolov u objavi koja sadrži njegovu fotografiju i snimke dronova u letu.

Podsjećamo, Aleks Dolgopolov je tokom profesionalne karijere koja je trajala od 2006. godine imao nekoliko veoma zapaženih rezultata na svjetskoj sceni. Svojevremeno je bio 13. teniser svijeta, osvojio je tri ATP titule u karijeri, a na Australijan openu 2011. godine igrao je svoje jedino grend slem četvrtfinale. Najveće pobjede u karijeri bilježio je protiv Rafaela Nadala kojeg je dva puta savladao, a od velikih teniskih imena žrtve su mu bili još Sten Vavrinka i David Ferer.

Protiv Novaka Đokovića nikada nije trijumfovao, a zanimljivo je da mu je baš srpski teniser završio karijeru. Iako se Dolgopolov zvanično penzionisao tek 2021. godine, posljednji ATP meč bilo mu je prvo kolo Mastersa u Rimu 2018. godine, kada ga je Đoković izbacio sa turnira. Bilo je veoma lakih 2:0 u setovima (6:1, 6:3) za srpskog tenisera, koji je kasnije u polufinalu poražen od Rafaela Nadala.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC