• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izborna skupština Biciklističkog saveza Republike Srpske jednoglasna: Tihomir Kuvalja je predsjednik!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Predsjednik Biciklističkog saveza Republike Srpske u narednih pet godina biće Tihomir Kuvalja, odlučeno je na Izbornoj skupštini koja je održana u Banjaluci.

 Izborna skupština Biciklističkog saveza Republike Srpske jednoglasna: Tihomir Kuvalja je predsjednik Izvor: Promo

Iskusni biciklistički radnik dobio je povjerenje svih 13 delegata koji su sve odluke donijeli jednoglasno i na taj način poslali poruku da među njima vlada jedinstvo kao nikada ranije.

"Drago mi je što smo se okupili u ovolikom broju i imali zaista konstruktivan sastanak. Predočili smo ciljeve i ideje, složili se da zajedno idemo naprijed i da mjesta ima za sve one koji žele dobro ovom sportu. Svi mogu da nam se pridruže i doprinesu na bilo koji način", rekao je Kuvalja.

Osim njega u Upravni odbor izabrani su još Željko Lukić, Davor Damjanović, Boris Blagojević i Goran Prodić, dok je generalni sekretar BS RS Goran Guska.

Izvor: Promo

Upravo je Guska zajedno sa Vladimirom Kuvaljom, Andrejom Obradovićem i Dejanom Erešićem izabran u pregovarački tim sa ciljem da zaštiti stavove BS RS prilikom sastanaka sa predstavnicima iz FBiH, koji još nisu formalno osnovali BS FBiH. Kao što je poznato, BS RS je prije mjesec i po preuzeo upravljanje BS BiH koji je godinama radio mimo zakona jer nije nastao udružen od dva krovna saveza, pošto BS FBiH nikada nije osnovan.

"Odluka koju smo donijeli ispostavila se tačnom i ispravnom, ali je kolege iz FBiH očigledno nisu shvatile ozbiljno. Na nama je da štitimo prije svega zakon, ali i naše interese koji su grubo kršeni minulih godina. Tome smo sada stali u kraj, imamo želju i volju da sjednemo za sto sa kolegema iz drugog entiteta kako bismo formirali BS BiH u skladu sa svim propisima, ali oni očigledno ne misle da je to neophodno. Ono što nam je najbitnije jeste da BS RS djeluje složno i da smo u njegova tijela izabrali ljude sa znanjem i zvanjem, te sam ubijeđen da ćemo napraviti pozitivne pomake", naglasio je direktor BS RS Vladimir Kuvalja.

Izvor: Promo

Na čelo Skupštine izabran je Andrej Obradović, a formirane su i komisije, kao i Nadzorni odbor. Razgovarano je i o kalendaru za 2023. godinu, a svi klubovi do 1. marta imaju rok da prijave događaje koje žele da organizuju.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC