• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOSTA MI JE TOGA! Novaka pitali o hejterima, on održao lekciju: Šta god da uradim ne vole me, to mi je gorivo!

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković nema više ni volje ni snage da se bavi brojnim kritikama na svoj račun.

 novak đoković o hejterima  Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Novak Đoković je stigao u Dubai gdje je saznao prve potencijalne rivale na startu turnira koji će igrati u tom gradu, a prije nego što je izašao na teren pričao je za australijske medije. Govorio je o emotivnoj proslavi titule na Austraijan openu, ali i o brojnim osudama koje doživljava. 

U njegovu povredu koju je doživio nekoliko dana pred početak Australijan opena malo je ko vjerovao, ali sa godinama je Novak uspio da ne obraća pažnju na takve komentare. 

"Zaista mi je dosta toga. Nemam ni vremena ni energije, a ni volje da se bavim nečijim osudama ili da nekoga ubkeđujem u nešto. Već sam prihvatio da će uvijek postojati grupa ljudi koja me neće voljeti. Šta god ja da uradim, kako god da igram tenis ili šta god da uradim u privatnom životu, neće me voljeti. Uvijek će biti osude, ali sam uspio da postanem jači od toga", istakao je Novak.

Srpski teniser je naglasio da mu takvi komentari samo daju dodatnu motivaciju da bude bolji. Nema više želju da se bilo kome dokazuje osim sebi.

"Bar pokušavaj da budem jači od toga i da mi to bude pogonsko gorivo. Ne da kritičarima pokažem da nisu u pravu, već da sebi dam novi motiv da budem bolji i snažniji", dodao je Đoković. 

Naravno, novinare je zanimalo i to kako se osjeća povodom trke sa Rafaelom Nadalom, koga je sada stigao po broju osvojenih grend slemova, pošto ima 22 osvojena najveća turnira na svijetu. Jasno je da bi volio da ima više trofeja od Španca, ali...

"Da, bio bih zadovoljan. Želio bih da imam više grend slemova od svog najvećeg rivala kada se povučem i kada budem morao da podvučem crtu i sagledam svoju karijeru. Ali čak i kada bih sada stao, a kada bi on osvojio još deset grend slemova moram da kažem da bih bio zadovoljan. Možda bi postojao mali dio mene kome bi bilo žao što nemam više trofeja od njega, ali na kraju koliko je dosta? Razumijete?", završio je Novak. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC