• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za Đokovićevog protivnika niste čuli, a djevojka mu ima 7 GREND SLEMOVA: Nije u Top 100 i smuvao je veliku šampionku!

Autor Dušan Ninković

Protiv češkog tenisera će Novak Đoković započeti put ka trofeju u Dubaiju, na turniru koji je osvojio pet puta u karijeri.

 Meč Novaka Đokovića i Tomaša Mahaca Izvor: Instagram/tomas_machac/printscreen

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković tokom naredne nedjelje igra na turniru u Dubaiju i bori se za treći trofej u 2023. godini. Juče je saznao kompletan žrijeb za turnir, a danas je postalo jasno protiv koga će igrati u prvom kolu - rival će mu biti mladi češki teniser Tomaš Mahac (22), trenutno 120. teniser planete. 

On je u karijeri samo kratko bio plasiran među 100 najboljih tenisera na svijetu i vjerovatno ni ljudi koji detaljno prate ovaj sport nisu pretjerano upućeni u njegovu karijeru. Ali, mnogo poznatija od Tomaša je njegova djevojka - sedmostruka grend slem šampionka Katerina Sinjakova (26)! Ovako izgleda Katerina:

Ona je svojevremeno bila na drugom mjestu rang liste najboljih svjetskih juniorki, a prilikom prelaska u seniorski tenis sebe je pronašla u dublu. Trenutno je na 46. mjestu WTA liste, bila je svojevremeno i nadomak 30 najboljih, ali joj zato u dublu nema ravne - u paru sa Barborom Krejčikovom osvojila je čak sedam grend slem titula, a samo joj novi trofej na US openu fali da od svakog ima po dva pehara.

Lista velikih rezultata u karijeri Katerine Sinjakove tu se ne završava pošto je ona u prethodnim godinama osvojila FED kup sa reprezentacijom Češke, Završni masters u tandemu sa Krejčikovom, koja joj je bila "partner u zločinu" i kada su u Tokiju na vrat stavile zlatnu medalju sa Olimpijskih igara.

Inače, tada je već bila djevojka Tomaša Mahaca, koji je uspio da je smuva na Australijan openu 2021. godine. Dok su zajedno bili u karantinu pred prvi grend slem te sezone, dvoje čeških kolega su se malo bolje upoznali i četiri godine mlađi teniser uspeo je da ubjedi stariju, iskusniju i trofejniju koleginicu da započnu romansu.

(Mondo)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC