• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukometni klub Borac m:tel potvrdio: Pokrenut disciplinski postupak protiv sudije Okružnog suda

Autor Dragan Šutvić

Pokrenut je postupak protiv sudije Darka Stamenića zbog postupanja u sporu između Rukometnog kluba Borac m:tel i banjalučkog privrednika Nebojše Torbice po pitanju knjiženja prostora u Srpskoj ulici (Mektir pab).

 pokrenut postupak protiv sudije darka stamenića Izvor: RK Borac m:tel

Disciplinski tužilac Visokog sudskog i tužilačkog savjeta BiH pokrenuo je postupak protiv sudije Okružnog suda u Banjaluci Darka Stamenića zbog postupanja u sporu između Rukometnog kluba Borac m:tel i banjalučkog privrednika Nebojše Torbice po pitanju knjiženja prostora u Srpskoj ulici (Mektir pab), potvrđeno je za MONDO iz banjalučkog kluba.

Postupak je, kako je istaknuto iz kluba iz Gospodske ulice, pokrenut po pritužbi advokata kluba Andreja Obradovića, a početkom godine, kada je klub organizovao proteste u jeku ove pravne borbe, iz Borca su navodili da je Stamenić "preskočio" više od 140 predmeta i preuzeo predmet Nebojše Torbice, a na štetu kluba.

Borac m:tel našao se u pravnom problemu oko poslovnog prostora u Srpskoj ulici (Mektir pab), za koji tvrde da je u njihovom vlasništvu i da je "knjiženje" privatne osobe kao vlasnika "neviđeni kriminal".

Druga strana (Nebojša Torbica), s kojim su u sporu, smatra da banjalučki klub nije u pravu i da on jeste zakonski vlasnik spornog poslovnog prostora, pa je u svom saopštenju zapitao javnost zašto RK Borac ne pokaže dokaze da je banjalučki klub ustvari vlasnik, što je klub kasnije i uradio.

Podsjetimo, prvu pravnu bitku oko ovog prostora, RK Borac je izgubio jer je Okružni sud u Banjaluci odbacio žalbu banjalučkog kluba kao lica neovlaštenog za žalbu po pitanju predmeta.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC