• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković ispao gospodin, a Španac prijetio Rusu zbog nesportskog poteza!

Autor Dragan Šutvić

Neobična situacija sa turnira koji je priprema za Vimbldon, a na kojem se Alehandro Davidovič Fokina nije ponio džentlmenski nakon nesportskog poteza, kao što je Novak Đoković uradio nedavno.

 davidovič fokina prijetio protivniku  Izvor: Twitter/TennisTV/printscreen

Bizarna situacija iz teniskog svijeta stiže sa turnira na Majorci, gdje su snage odmjerili Rus Pavel Kotov i Alehandro Davidovič Fokina, koji djelimično ima i rusko porijeklo. Kotov je uspio da stigne do pobjede nakon preokreta, ali je njegov trijumf obilježio i jedan nesportski potez - kada je mogao da bira gdje će poslati lopticu pogodio je rivala na mreži.

Ovo se nikako nije svidjelo Davidovič Fokini, koji mu je nakon meča uputio prijetnje! Dvojica tenisera su nakon završetka meča nekoliko sekundi razgovarali na mreži, a u jednom trenutku je moglo da se vidi i kako Alehandro Davidovič Fokina prstom upire u rivala. Pogledajte zbog čega je Kotov dobio prijetnje:

Inače, slična situacija nedavno se dogodila Novaku Đokoviću! Srpski teniser se udaljavao od mreže kada je Britanac Kameron Nori odlučio da smečuje tačno u njega, što se nikako nije svidjelo srpskom teniseru. Uputio je razoran pogled ka mlađem kolegi, zatim je i govorio o tom postupku Norija, a na kraju su njih dvojica izgladili odnose.

Novak se i na konferenciji osvrnuo na detalj o kojem se mnogo pričalo u tom trenutku, a zatim su počele da stižu reakcije sa druge strane. Britanci su napali Novaka Đokovića, a Kameron Nori je zaključio kako je on čovjek koji treba da dobije izvinjenje ovom prilikom. Ipak, na kraju je shvatio čija je greška, pa je priznao da je popravio odnos sa najboljim svih vremena.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC