• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO SMUVATI ŠARAPOVU I NIKOL ŠERCINGER? OTKRIO JE GRIGOR DIMITROV: Savjet je jednostavan, pa slobodno probajte (FOTO)

Nema tu neke velike filozofije, ako pitate Grigora Dimitrova.

 Grigor Dimitrov o ženama Izvor: Instagram/nicolescherzinger/Instagram/mariasharapova/MN Press

Svakakva pitanja postavljaju novinari na Vimbldonu, pa tako pitaju i za savjete kada su žene u pitanju. Jedan makedonski novinar nije mogao da odoli i morao je da pita Grigora Dimitrova kako je tako uspješan sa ženama. 

Tokom karijere bugarski teniser je imao veze sa nekim od najlepših žena svijeta, a novinar makedonskog "Metafaksa" je rekao kako su mu prijatelji rekli da mora da pita nekadašnjeg trećeg tenisera svijeta šta je njegova tajna? 

"Ne znam kako da vam odgovorio na to pitanje. Nekada u životu ne birate stvari, one same dođu i vi se pomirite sa tim. Generalno rečeno, i dobre i loše stvari. Sve moramo prihvatiti na isti način. Kada su u pitanje žene, to je relativno, ali uvijek gledam da budem pozitivan i prijatan sa ljudima koji su mi bliski. Možda to pomaže u odnosu sa djevojkama", rekao je Dimitrov, koji je od teniserki bio ni manje ni više nego sa Marijom Šarapovom! Pogledajte kako ona danas izgleda:

Poznato je da je dugo vremena bio dečko poznate pop dive Nikol Šercinger, a jedno vrijeme je njegova devojka bila Lolita Osmanova. Provodio se sa Romanom Tabak, a čak je bio i sa Madalinom Ganeom u jednom momentu. To je sve ono što se zvanično zna i što je dospelo u javnost.

Drugih govorkanja je bilo jako puno, a 32-godišnjak iz Haskova je i pored svog teniskog, ali i ličnog uspeha ostao skroman. Pogledajte još jednu od njegovih bivših, Nikol Šercinger:

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC