• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srđan Đoković brutalno uzvratio crnogorskom provokatoru: Novinar napao Novaka, pa dobio odgovor - "Nek mu Bog pomogne!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Otac Novaka Đokovića prokomentarisao šta je pisao Nebojša Šofranac na društvenim mrežama.

 Srđan Đoković odgovorio crnogorskom novinaru Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nije uspio da po osmi put u karijeri osvoji Vimbldon, a to je bio povod da se iz sjenki u kojima godinama žive jave mali ljudi koji su jedva podnosili najveće uspjehe srpskog asa - za koje ni Alkaraz nije siguran da prestaju. Crnogorski sportski novinar Nebojša Šofranac našao se u centru pažnje zbog komentara na društvenim mrežama, a odgovor na njegove riječi imao je Srđan Đoković, otac najboljeg svih vremena.

U samo dvije rečenice Srđan Đoković se "obračunao" sa Crnogorcem koji je pokušavao da uvrijedi Novaka Đokovića i njegove navijače. Tom prilikom je stariji Đoković izrazio nadu da crnogorskom komentatoru, koji je od ranije poznat po povremenim anti-srpskim stavovima, Bog može da pomogne sa problemima koje ima!

"Neka je tom čovjeku Bog u pomoći. Ako i on može da mu pomogne i ako stvarno misli sve to što je napisao", kratko je rekao Srđan Đoković za Republiku nakon što je Šofranac neprikladnim komentarima pokušavao da ospori kvalitete Novaka Đokovića, najboljeg i najtrofejnijeg tenisera svih vremena, vlasnika čak 23 grend slem titule.

Podsjećamo, crnogorski sportski komentaror Nebojša Šofranac veoma se nedolično ponašao na društvenim mrežama nakon ovogodišnjeg finala Vimbldona u kojem je Novak Đoković poražen od Karlosa Alkaraza. 

"Šta si mu to uradio, Karlitose? Toliko ilegalno ludih voleja, slajseva i bombi koje bi trebalo zabraniti. I da razbuktiš ovoliko bijes drvosječa koji ne znaju ni gemove da broje, a znaju toliko da proklinju momka od 20 godina koji je zadivio svijet? Koliko čobana će prestati da gleda tenis i da plače ojađeno na mom zidu? Šta si to uradio, Karlitose? Upoznajmo najboljeg tenisera planete (ako već nismo), šampiona Vimbldona sa 20 godina, velikog sportistu ala Nadal koji poštuje sve, ne lije krokodilske suze i koji će osvojiti 30 slemova, narednih 15 godina biće noćna mora i neće dijeliti titule sa drugima. Nova era počinje sada...", stoji u objavi popularnog crnogorskog novinara.

Nije se samo na tom zaustavio, nego je nastavio da slavi u istom stilu:

"Španci su dali novi nadimak Novaku. LOAT, čak 12 izgubljenih finala, najviše u Open Eri, on je "loser of all times" (najveći gubitnik svih vremena)."

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:45
Srđan Đoković slavi Novakovu titulu
Izvor: Privatna arhiva
Izvor: Privatna arhiva

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC