• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ja samo ne idem nigdje nepozvana": Oglasila se Ivana Vuleta povodom slavlja srpskih sportista!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Srpska atletičarka Ivana Vuleta oglasila se na svom Tviteru.

 Ivana Vuleta o tome zašto nije bila na dočeku - ne idem nigdje nepozvana Izvor: Profimedia

U utorak uveče na balkonu Gradske Skupštine organizovan je doček za srebrne košarkaše, zlatne basketaše i najboljeg srpskog sportistu svih vremena Novaka Đokovića koji je osvojio četvrti US Open. Sada se oglasila i najbolja srpska atletičarka svih vremena Ivana Vuleta koja je odgovorila i zašto nje nije bilo na balkonu:"Ja samo ne idem nigdje nepozvana. Između ostalog", napisala je Ivana na svom Tviteru.

Podsjetimo, Ivana Vuleta je Srbiji donijela zlatnu medalju sa Svjetskog prvenstva u atletici u Budimpešti 20. avgusta kada je sjajnim skokom od 7,14 došla do prve zlatne svjetske medalje na otvorenom. Do tada je Ivana bila šampionka svijeta i u dvorani, dok će u Parizu 2024. godine pokušati da dođe i do posljednjeg velikog zlata koje joj nedostaje, sa Olimpijskih igara. Pred njom je sada i učešće na završnom mitingu Dijamatske lige za 2023. godinu u Judžinu gde će učestvovati 16. i 17. septembra i pokušati da na idealan način završi sezonu.

Izvor: Twitter/Screenshot

Doček na balkonu Gradske Skupštine u Beogradu bio je veoma emotivan zbog dolaska košarkaša Boriše Simanića, kome je za vrijeme Svjetskog prvenstva odstranjen bubreg, dok je zaplakao i Novak Đoković koga je posebno dirnulo skandiranje srpskih navijača i podrška srpskih košarkaša i basketaša.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

I ne treba da ideš, ovi liječe svoju sujetu, utrkuju se oko nekih ličnih rekorda, srebrni slave, selektor hoće da bude do smrti na klupi... Ako si bila negdje na sladoledu dok su se oni šepurili, pun pogodak

Marko

@Jaaa sta ti pricas,sta je selektor ti kriv i igraci? Ovo je problem politickog vrha, ne igraca, a ti ako ne vidis njihov uspjeh ne razumijes se ni u sport.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC