• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kunem vam se - Putin mi je uplatio 150.000 dolara!"

Autor Dragan Šutvić

Poznati američki MMA borac Antoni Ruiz otkrio je kako mu je 2012. godine nakon meča u Sočiju ruski predsjednik Vladimir Putin uplatio 150.000 dolara kao naknadu za štetu i povrede.

 putin uplatio američkom bokseru 150 000 dolara  Izvor: Profimedia

Američki MMA borac Antoni Ruiz (45) ispričao je kakvo je iskustvo koje imao sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Nakon što je pretrpio težak poraz u Sočiju i zadobio teške povrede glave u meču protiv Aleksendera Šlemenka. Tim povodom predsjednik Rusije uplatio mu je 150.000. dolara kao naknadu za štetu koju je pretrpio.

Antoni Ruiz je imao je 61 zvaničnu borbu. U Sočiju se borio protiv legendarnog Aleksandra Šlemenka i to su bile tri runde pakla za Amerikanca. Šlemenko je slavio odlukom sudija nakon tri runde, dok je Ruiz grcao u bolovima, ali prizor nakon borbe pamtiće do kraja života.

Ruski predsjednik Vladimir Putin bio je prisutan na ovom meču, nakon čega je odlučio da nagradi Amerikanca. Ruiz je ostao u šoku kada je podigao glavu i ugledao Putina. Obećao mu je nagradu i ispunio je. "Nisam mogao da vjerujem. U banci su mi rekli da je novac došao od likova koji baš nisu čisti i mnoge druge stvari. Ja sam znao da je od Putina. Jednostavno sam znao da je od njega. Ipak je on jedan od najbogatijih ljudi na svijetu i njemu tih 150.000 dolara ne znači ništa. Ovo je živa istina. Kunem vam se", ispričao je Ruiz.

Sve se desilo nakon što se vratio kući. Dobio je poziv i tražili su broj njegovog računa. "Bio sam u šoku. Prvi dan je leglo 50.000 dolara, drugi dan opet 50, pa i treći dan", govori Ruiz. Putin je poznat kao ljubitelj borilačkih sportova. Ima crni pojas u džudou i majstor je samba, a prije godinu i po dana mu je Svjetska tekvondo organizacija uskratila počasni crni pojas zbog rata koji vodi u Ukrajini. Amerikanac je nakon toga još dva puta gostovao u Rusiji, upisao je i pobjedu i poraz. U MMA karijeri koju je završio 2019. godine borac iza sebe ima 36 pobjeda i 25 poraza.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC