• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Požar na golf terenu na kojem je igrao i Đoković!

Autor Dragan Šutvić

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nedavno se u Rimu oprobao i u golfu.

 požar na golf terenu na njemu igrao i đoković Izvor: Profimedia

Novak Đoković je prije desetak dana odlučio da teniski reket ostavi po strani, a da u ruke uzme drugi sportski rekvizit - obožavaoci najboljeg tenisera svih vremena mogli su da vide kako se srpski sportista snalazi u golfu! Imao je neke sjajne udarce na revijalnom turniru u Italiji, a sada sa istog mjesta stižu dramatične fotografije i snimci - objekat u kojem je Novak bio gost zahvatio je požar, a gust dim nadvijao se nad Rimom!

Jednu od građevina u okviru kompleksa Kantri i golf klub "Marko Simeone" progutala je vatra, a prolaznici su istakli da je vrelina mogla da se osjeti dok je zgrada gorjela. Na društvenim mrežama pojavili su se snimci sa lica mjesta, a treba istaći da su lokalni vatrogasci pravovremeno intervenisali i spriječili veću katastrofu. Srećom, povređenih nije bilo. Pogledajte kako je to izgledalo: 

"Požar se dogodio u jednoj od privremenih struktura koje su ugostile ljude u Marko Simeone golfu i kantri klubu ranije ovog podneva. Lokalne vatrogasne ekipe su se pojavile oko 17.07 po lokalnom vremenu i sve su održali pod kontrolom. Niko nije povrijeđen, a požar se nije proširio izvan strukture. Takođe, nema oštećenja ni na golf terenu, kao ni na jednom preostalom dijelu. Uzroci požara se istražuju", navodi se u saopštenju Rajder kupa.

Podsjećamo, Novak Đoković je sa svojim timom pobijedio na revijalnom meču koji je igrao u Rimu, a zatim je i u okviru zvaničnog dijela turnira Evropa pobijedila ekipu iz SAD. Nekoliko dana koje je proveo u Rimu Novak je iskoristio da se upozna sa brojnim drugim svjetski poznatim sportistima, a po povratku u Beograd ispratio je Zvezdine mečeve u Ligi šampiona i Evroligi.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:19
Ovacije Novaku Đokoviću
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC