• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fric se plaši Đokovića: "Protiv njega je drugačije"

Autor Dragan Šutvić

Tejlor Fric je na konferenciji za medije pričao o Novaku Đokoviću.

 Tejlor Fric o Novaku Đokoviću Izvor: YouTube/screenshot/Australian open

Tejlor Fric spriječio je reprizu finala Australijan opena. Pobijedio je Stefanosa Cicipasa i zakazao okršaj sa Novakom Đokovićem u utorak za mjesto u polufinalu prvog grend slema sezone. Po završetku tog meča je na konferenciji za medije pričao i o srpskom asu.

Prvo je prokomentarisao duel sa Grkom.

"Srećan sam, odigrao sam dobar meč, posebno sam srećan zbog posljednja tri gema u meču, kao da sam bio u transu i da sam znao tačno kakav udarac da izaberem, odavno se nisam tako osjećao", počeo je Fric.

Njemu su potom prenijeli Novakove riječi o tome da "podloga odgovara Fricu" i da "vjeruje u pobjedu ako bude igrao na svom nivou". Biće to njihov deveti duel, svih osam dobio je Srbin.

"Ako pobijedim nekoga osam puta, onda bih se i ja osjećao pun sampouzdanja, ne mogu da ga krivim što je to rekao. Uslovi su bolji ovdje za mene od US opena i Sinsinatija. Jedini dobar meč koji sam odigrao protiv njega bio je u Torinu krajem 2022. godine i tada sam servirao za drugi set, bio sam blizu. Igrao sam baš loše protiv njega u ostalim mečevima. Imam još bolji nivo koji mogu da pokažem na mečevima protiv njega. Da ponovim nešto kao protiv Cicipasa."

U osam dosadašnjih okršaja Novak je izgubio samo dva seta, vodi sa 18:2 u setovima.

"U našim prethodnim mečevima nije imao nikakav razlog da mijenja svoju strategiju i igru, uvijek je išlo na njegov način. Sa nekim drugim igračima sam imao mečeve gdje nekad dobijem, nekad izgubim. Protiv njega je drugačije, svaki put je otišlo na njegovu stranu."

Ne krije Tejlor da je zadovoljan igrama koje pruža.

"Igrao sam još dosta dobrih mečeva na slemovima, samo možda ne protiv igrača koji su tog visokog kalibra kao što je Stefanos. Odigrao sam baš dobro. Od kada sam saznao da ću igrati sa njim znao sam da mi odgovara njegov stil igre i da moj plan igre može da bude dobar i da odgovara mojoj igri. Osjetio sam se pun samopouzdanja i vjerovao sam da mogu da dobijem. Imao sam osjećaj da mogu da odigram dobro. Bio sam fokusiran, osjetio sam kao da ne mogu da promašim. Volio bih da znam kako uvijek da budem u takvom ritmu", zaključio je Fric.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC