• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Novače, moram ovo da te pitam!" Đoković odmah počeo da se smije: "Tačno je, Ivanišević i Sabalenka su mi zamjerili"

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković bio je raspoložen za šalu poslije pobjede protiv Adrijana Manarina.

 Novak Đoković izjava poslije pobjede protiv Manarina na Australijan openu  Izvor: Printscreen/Eurosport

Novak Đoković rutinski je odradio posao, lako pobijedio Adrijana Manarina (6:0, 6:0, 6:3) i prošao u četvrtfinale Australijan opena. Pitanje pobednika nije se postavljalo ni u jednom trenutku. Rezultat najbolje oslikava šta se dešavalo na terenu.

Po završetku meča Nole je razgovarao sa bivšim teniserom Džimom Kurijerom i bio je odlično raspoložen. Počelo je sa konstatacijom da je djelovalo da mu je ovo bio najbolji meč na turniru.

"Moram da kažem da jeste, najbolji setovi koje sam igrao, htio sam da izgubim taj gem u trećem setu, tenzija je bila prevelika, htio sam da vratim fokus. Uspio sam da završim meč. Nije lako igrati protiv Manarina koji je sjajan igrač, koristi uglove sjajno, igra mačke i miša protiv takvih igrača. Morao sam da izdržim bitku u dugim poenima, servirao sam dobro kada je bilo najpotrebnije. Zadovoljan sam", počeo je Novak.

Za razliku od starta turnira, protiv Manarina je ekspresno završio posao.

"Uvijek želiš da budeš efikasan, da završiš posao što je prije moguće, nije to uvijek moguće. Kako turnir napreduje, tako su protivnici sve bolji, morate da igrate na visokom nivou. U posljednjih par dan je sve bolje, zdravstveno je sve bolje i idem tamo gdje želim da budem."

Promijenio je na kratko Kurijer temu i pitao ga je o modi i o tome što je sav u plavom. Podsjetio je i na to da su Goran Ivanišević i Arina Sabalenka imali neke modne kritike na njegov račun tokom meča koji je odigran pred start turnira, u humanitarne svrhe.

"Jedini dio odjeće koji je smetao mom treneru Ivaniševiću i Sabalenki bile su čarape, bile su crne, sad sam promijenio, bijele su. Ne bavim se previše modom, fokusiran sam na turnir, poslije turnira ću se baviti time", nasmijao se Đoković.

Za kraj ga je Džim pitao i za to što je meč igran u dnevnom terminu po lokalnom vremenu.

"Kako sam igrao u ovom meču, ne smeta mi da igram po dnevnom terminu. Hvala vam što ste došli. Možda je rano, ali je nedjelja, hvala vam još jednom što ste ispunili tribine. Nije tajna da volim da igram u večernjem terminu, ali nije ovo bilo loše", zaključio je Đoković.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC