• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sinera pitali za Novaka, on nije mogao da sakrije osmijeh!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Janik Siner je bio u sjajnom raspoloženu nakon što se izborio za polufinale Australijan opena protiv Novaka Đokovića.

 Siner o narednom duelu sa Đokovićem Izvor: X/The Tennis Letter/Printscreen

Janik Siner je uspio da savlada i Andreja Rubljova u tri seta i tako se plasira u polufinale Australijan opena u kome će mu rival biti Novak Đoković. U posljednje vrijeme su redovno igrali međusobne mečeve, a Siner je krajem prošle sezone dva puta uspio da savlada najboljeg tenisera na svetu. 

Bio je bolji u grupnoj fazi Završnog mastersa, zatim je pobijedio Đokovića u polufinalu Dejvis kupa, a odmah nakon pobjede nad Rubljovom govorio je o duelu sa najboljim ikada.

"Imam sreće što ću se sastati sa njim. Ovo je jedan od najvećih teniskih turnira na svijetu i srećan sam što mogu da igram sa svjetskim brojem jedan. On je pobijedio ovdje... Nekoliko puta", rekao je uz osmijeh Siner, pa nastavio: "Biće jako teško. Jedino što mogu da kontrolišem je to da dam 100 odsto. Boriću se za svaku loptu, vidjećemo šta će biti ishod."

Upitan je i za napredak koji je ostvario u prethodne dvije godine kada je uspio da se nađe u samom vrhu svjetskog tenisa. To je prije sveega pripisao svom timu i zahvalio im se što ga prate.

"Za mene je uvijek važno da napredujem kao igrač i kao osoba. Tim koji imam, oni koji me prate, sa njima sam razgovarao prije turnira i najbitnije je da me oni prate. Lijepo se osjećam, a ako dođe uspjeh bićemo srećni. Ako se to ne desi bar sam u dobrom društvu i lijepo se zabavljam. Uvek se trudimo da se zabavljamo što više, a vidjeću dokle mogu da stignem", dodao je Siner.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC