• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Amerikanac zbog Đokovića napao Australijan open

Američki novinar Ben Rotenberg komentarisao je intervju koji su radili Nik Kirjos i Novak Đoković.

 Ben Rotenberg napao Australijan open zbog Đokovića Izvor: Eurosport 1/Twitter/BenRothenberg/printscreen

Novak Đoković savladao je nakon velike borbe i četiri naporna seta američkog tenisera Tejlora Frica, kako bi stigao u svoje 11. polufinale Australijan opena. Odmah nakon meča na terenu je dao intervju Niku Kirjosu, a kada nije imao za šta drugo da se uhvati, najveći hejter srpskog tenisera Ben Rotenberg iskritikovao je organizatore turnira u Melburnu zbog toga.

Američkom novinaru koji je najpoznatiji po tome što kritikuje svaki potez Novaka Đokovića zasmetalo je što srpski teniser razgovara sa Kirjosom na terenu, umjesto da se njih dvojica sklone kako bi se igrali drugi mečevi. Tokom čitavog turnira je praksa da pobjednici mečeva daju izjavu, pa je malo neobično što se Ben javio baš sada - on je izgovor pronašao u tome da program kasni i da bi drugi teniser mogli da dočekaju jutro na terenu.

"Noćna sesija je počela prije više od sat i po, zašto upravo sada rade cijeli intervju? Australijan open je krajnje neozbiljan kada je u pitanju satnica", napisao je Ben Rotenberg i tako isprozivao Australijan open.

Australijanac koji ove godine radi kao stručni konsultant tokom televizijskih prenosa imao je nekoliko pitanja za najboljeg svih vremena i to je zasmetalo Benu.

"Mislim da je urađeno nešto po tom pitanju da budem iskren. Znam da grend slemovi razgovaraju o tome. Očigledno je da turniri počinju dan ranije i tako dalje. Dnevni raspored i vrijeme odigravanja mečeva su problem kada imate muški tenis u pet setova i može da se desi, kao prošle večeri, da svi mečevi odu u pet setova. Medvedev je počeo meč u 11 uveče. Da, to nije idealna situacija, sigurno. Ne znam, jer ne vidim da će grend slemovi na svojim centralnim terenima promijeniti raspored jer oni ovako prodaju karte. Tako zarađuju, tako se promovišu", rekao je Novak Đoković nedavno u Melburnu i dodao: "Ne vjerujem da će promeniti dnevnu i noćnu sesijuu jednu koja bi trajala cijelog dana. To bi sigurno pomoglo teniserima, jer bi onda imali još nekoliko dodatnih sati u danu. Postoji i opcija da se iga meč manje na centralnom terenu i siguran sam da se o tome razgovara. To je sve što mogu da kažem."

Ovakva izjava pokazuje da ni Novaku Đokoviću nije drago što su neki teniseri morali da igraju pojedine mečeve do rano ujutru. Ipak, to nije spriječilo Bena Rotenberga da se oglasi baš dok je najbolji teniser svih vremena bio na terenu i davao izjavu Niku Kirjosu, svojvremeno grend slem šampionu u dublu i jednom od tenisera koji izazivaju najviše pažnje na velikim turnirima. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC