• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odbojkašica se slikala za "Plejboj", pa zažalila: Njene vrele fotke obišle planetu, sad se kaje zbog toga! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Marijanu i dalje prate fotografije od prije deset godina!

 Odbojkašica Marijana Kosta žali što se slikala za Plejboj Izvor: Instagram/mariparaibaa/Printscreen

Jedna od najljepših odbojkašica svijeta Marijana Kosta pozirala je za poznati magazin "Plejboj" prije deset godina, a sada se zbog toga kaje. Sada nastupa za CSM iz Bukurešta, a osvrnula se na nadimak "odbojkaška muza" koji je dobila nakon što su njene slike u izazovnom izdanju u "Plejboju" obišle svijet.

Sada kaže da joj je to smetalo u karijeri i da joj se nadimak ne sviđa. Sebe prije svega gleda kao odbojkašicu, a fizički izgled i popularnost koju je zbog njega dobila smatra za distrakciu. 

"To je iskustvo za kojim žalim, ali prošlo je. Sebe ne doživljavam kao muzu već kao sportistkinju. Zato ne volim ni da pričam o tome jer je to nešto što je ostalo u prošlosti', rekla je Marijana Kosta. Ovo je ona: 

U Bukureštu je tek mjesec dana i to u klubu gdje su igrale Jovana Brakočević, Suzana Čebić i Jasna Majstorović, ali još uvijek nije stigla ni da obiđe grad.

"Još nisam uspjela da vidim puno toga jer sam došla prije mjesec dana i imala puno utakmica, brojne treninge, nije bilo dovoljno vremena da obiđem grad. U centru sam bila samo jednom i učinio mi se kao jako lijep grad. Prije nego što sam došla ovdje, znala sam za Rumuniju samo preko Drakule. Naravno, znam Kristinu Parv, rumunsku odbojkašicu. Ona je sjajna odbojkašica", rekla je Kosta. 

Marijana Kosta je rođena 1986. godine, a sada već veteranka je visoka 181 centimetar. Redovna je u reprezentaciji svoje zemlje, a osvajala je titule u Brazilu i Švajcarskoj. 

(MONDO, N.L.) 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC