• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Beograd protiv hrvatskog super-tima osvojio titulu regionalnog šampiona!

Autor Mladen Šolak

Trofej je završio u rukama Filipa Filipovića, poslije sjajne partije vaterpolista Novog Beograda i potvrde njihove dominacije.

 VK Novi Beograd osvojio Regionalnu ligu Izvor: VK Novi Beograd

VK Novi Beograd šampion je regionalne lige u vaterpolu, jer je u Splitu rezultatom 15:7 pobijedio moćni Jadran, tim u kojem igra devet reprezentativaca Hrvatske i aktuelnih šampiona sveta. Ekipa Živka Gocića u odlučujućem meču završnog turnira Jadranske lige zaokružila je sjajnu sezonu, dominirala čitavog meča, a najbolji igrač bio je Alvaro Granados, koji je postigao čak sedam golova.

Silovito su krenuli Novobeograđani od samog starta utakmice i već početkom druge četvrtine imali su četiri gola prednosti (6:2). Rano stečeno ubjedljivo vođstvo dalo je dodatnu sigurnost srpskom timu, koji u potpunosti kontrolisao igru i rezultat, a prednost je do kraja samo uvećavana, pa su Novobeograđani drugi put u istoriji kluba sasvim zasluženo osvojili pehar namijenjen pobjedniku Jadranske lige.

Trofej je završio u rukama Filipa Filipovića, kapitena Novog Beograda i strijelca tri gola protiv Jadrana. Pogledajte fotografije slavlja Novobeograđana u Dalmaciji:

Ne bi trebalo smetnuti sa uma da je Novi Beograd imao tri utakmice u tri dana, Splićani su imali dan odmora ali kada se sve rješavalo, Gocićev tim je pokazao kvalitet. Od samog početka je beogradski sastav ugasio svaku nadu Jadrana. Kvalitet srpskog tima bio je toliko izražen da ni na trenutak Jadran nije mogao da pomisli na preokret. Na kraju je šampionski trofej Filipoviću predao Milivoj Bebić i u tom trenutku počelo je veliko slavlje Novog Beograda.

  • Novi Beograd: Dobožanov, Martinović, Skumpakis, Granados 6, Ćuk 1, Pijetlović, Drašović, Jakšić, Perković 1, Filipović 2, Lukić, Vučinić 1, De Mikelis, Radulović 1.
  • Jadran: Anić, Čagalj, Marinić-Kragić 2, Biljaka 1, Butić 2, Pejković, Berehulak, Harkov 1, Radović, Vrlić, Fatović, Dužević, Marcelić, Radan.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC