• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Novak Đoković
 Novak Đoković

Krenulo je loše za Novaka, a onda je Đoković pokazao snagu u Parizu

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Novak Đoković je dominantno ušao u treće kolo Rolan Garosa nakon ubjedljive pobjede nad Robertom Karbaljesom Baenom!

 Novak Đoković Izvor: Michael Baucher / imago sportfotodienst / Profimedia

Novak Đoković je prošao dalje! Nakon trijumfa u prvom meču na Rolan Garosu protiv domaćeg takmičara Pjera Iga Erbera, sada je pao Španac Roberto Karbaljes Baena sa 6:4, 6:1, 6:2. Dok je u prvom meču bilo štucanja i problema, sada je srpski teniser nakon početnog zagrijavanje od recimo četrdesetak minuta brutalno dominirao!

Nakon što smo vidjeli brejk u prvom gemu na Novakov servis, odmah je on uvjerio svoje navijače da nema nikakve potrebe za panikom. Vratio se na 1:1 i poveo 2:1, a onda smo ušli u jedini sporiji dio meča kada su se oba tenisera ispitivala. Ipak, kada je u posljednjem gemu prvog seta neko iz publike omeo Novaka, koštao ga ključnog poena, probudila se zvijer u Srbinu! Ne samo da je dobio taj set sa 6:4, već je u drugom izašao kao kaznena ekspedicija!

Samo je jedan gem uzeo Karbaljes Baena u drugom setu, a i to mu je bilo mnogo kako je Srbin igrao. I u trećem setu nije bilo mnogo drugačije, uspio je Baena da uzme dva gema i djelovalo je da je jedva čekao da se mučenje završi. Sada Novaka čeka treće kolo i potencijalni duel sa Gaelom Monfisom ili Lorencom Muzetijem.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Autor mondo.rs
17:55

Kakav Novak - strašan Novak!

Posle samo nešto više od dva sata Novak Đoković prolazi dalje! Delovalo je da Karbaljes Baena ovde nema nikakve šanse. Ono što najviše raduje je sjajna igra i to što je na terenu izgledao dobro. 

17:53

6:2 Gotovo!

rz kraj i deluje da i Karbaljesu Baeni nije krivo što će otići sa terena. Novaku jednostavno ništa nije mogao. Posle jednog vrlo brzog i lakog meča Novak Đoković ide dalje, a naredni rival mu je bolji iz meča Gaela Monfisa i Lorenca Musetija! 

Brz kraj i deluje da i Karbaljesu Baeni nije krivo što će otići sa terena. Novaku jednostavno ništa nije mogao.

17:49

5:2 Drži se Španac!

Od poslednjih 15 poena Novak je uzeo 14 i ne čudi! što se ovo dešava! A onda se probudio Karbaljes Baena i uspeo da produži ovaj meč za još jedan gem. 

17:45

5:1 Još malo!

Novak je ovde zgazio rivala i nije mu dao da diše, lako je uzeo novi gem i čekamo samo kraj!

17:40

4:1 Idemo! To je to!

Čisti linije, vraća jedan čak jako dobar segrvis rivala Novak i dolazi rutinski do 40:0. A onda tera Španca da lopticu pošalje u mrežu. Brejk sa nulom!

17:38

3:1 Lagano!

Servis služi Novaka, uspeva da bez problema kontroliše svaki poen i Novak je sada poveo sa 3:1. I to lagano!

Izvor: EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI

17:33

2:1 Španac se drži za slamku!

Baena je probao da se suprotstavi, ali što su duži bili poeni Novak je bio sve bolji. Stigao je do 40:40, onda savrđšenim lobom ponovo izjednačio. Ipak uspeva da ostane u ovom setu Roberto Karbaljes Baena. 

17:26

2:0 Uspeo je!

Novak Đoković je uspeo da odbrani svoj servis i za sada je 2:0! Već smo blizu kraja, a kao da je tek počeo meč...

17:24

1:0 Odmah Novak pokazuje zube!

Dugo je trajao ovaj gem, ali hna kraju je bio Novakov! Iako je servirao Španac odmah je pokazao Novak da ne planira dugo da ostane na terenu i brejknuo je rivala!

Izvor: Mohammed Badra/EPA

17:15

6:1 Idemo! Ovo je jako blizu kraja!

Vodi Novak Đoković sa 2:0 u setovima! Delovalo je u jednom trenutku kao da je sve gotovo za Baenu, da je odustao i da ne zna šta više da radi na terenu. Videćčemo da li će bolje izgledati u trećem setu. 

17:10

5:1 Odustao?

Novak je odmah pokazao ko je gazda, uspeo je da napadima i dubokim udarcima dođe do 40:15, a onda je Novak dobio još jedan poen i brejk! Karbaljes Baena deluje kao da je odustao...

17:05

4:1 Evo Baene!

Evo Karbaljesa Baene! Video je da je "na konopcima", rastrčao se i posle dve pogođene linije došao do dve brejk lopte. Prvu je spasio Novak fantastičnim forhendom, ali drugi brejk nije spasio! 

Vraća se Španac!

Izvor: Mohammed Badra/EPA

17:00

4:0 Ne da Novak ništa!

Ovo deluje kao da je gotovo, bar kada je drugi set u pitanju. Novak izgleda mnogo sigurnije nego u prvom setu, kao da se probudila neka vatra u njemu. Igra bez greške i Karbaljes Baena nema nikakvu šansu ovde za sada. 

16:58

3:0 Ode ovo van stadiona!

Au, gde je ovo otišlo! Držao se Karbaljes Baena do 40:30, a onda je njegova loptica otišla bukvalno nebu pod oblake! Prebacio je ceo stadion! 

16:53

2:0 Brejk!

E, ovo je pravi Novak! Punlika ga je naljutila, pa smo dobili pravog Novaka koji ne prašta. Sada deluje da je mnogo, nnogo bolji rival, i čekamo da vidimo da li će uspeti da nastavi u istom ritmu. 

Izvor: Mohammed Badra/EPA

16:46

1:0 Vodi Novak!

Šetao je Novak po terenu Baenu, pa je zatim upisao još jedan as. Zatim se izvinio rivalu kad aje pogodio liniju, a onda je još jednim dobrim servisom došao do 1:0. 

16:39

6:4 Ne diraj lava!

Na 15:0 za Novaka uzviknuo je neko iz publike da je poen gotov i zbog toga je Srbin izgubio! Bunio se kod sudije, ali nastavio da napada i vodio je u ovom gemu! 

E, sada je uzeo set! Besan posle ružnog poteza publike Srbin je napao i naravno završio posao. Vodi 1:0!

16:33

5:4 Hajde sad!

Saterao je u ćošak Roberto Karbaljes Baena Novaka, ali je onda sjajnim udarcem uspeo da se izvuče Srbin i povede 40:30. Umesto da završi asom zamalo je promašio prvi servis, Ipak, vodi!

Izvor: Mohammed Badra/EPA

16:29

4:4 E ovo je bilo brzo

Pomalo "miriše" na taj-brejk sada pošto je Roberto Karbaljes Baena sada dobio gem bez izgubljenog poena. 

16:27

4:3 Vodi Novak!

Idemo! Novak je dobio još jedan gem vrlo lako, ali nikako da još jednim brejkom osigura prvi set. Hajmo Novače!

16:20

3:3 Izvukao se!

Još jedan problematičan gem za Španca! Poveo je 40:15 pa se doveo u problem nakon dva jako loša servisa. Zatim je ipak uspeo da se izvuče i sada je 3:3. 

Izvor: Mohammed Badra/EPA

16:10

2:2 Au kakva drama!

Upalio je u višu brzinu Novak očigleno! Sada je igrao dug gam, uspeo je da dođe do brejk lopte, a Karbaljes Baena je na mreži posle spektakularnog poena uspeo da izjednači.

Na kraju je posle još jednog spektakularnog poena Karbaljes Baena uspeo da preživi! 

16:01

2:1 Vodi Novak!

Nije bilo 1:0, ali je sada 2:1. Uspeo je da odigra dva skoro savršena gema, možda i nije loše što ga je probudio onaj rani brejk. 

Izvor: Mohammed Badra/EPA

15:59

1:1 Ma tako je!

Samo nas je malo uplašio Novak! Izgubio je prvi gem na svoj servis, a onda je perfektno odgovorio. Ekspresno se vratio na 1:1 i sada praktično počinje meč! 

Izvor: Mohammed Badra/EPA

15:53

1:0 Brejk!

Nije dobro krenulo! Roberto Karbaljes Baena je uzeo brejk! Auh!

Izvor: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

15:50

Skandal pre meča!

Videli smo da je morao da reaguje turnir pre ovog meča! Zbog mnogo problema sa navijačima oglasili su se i naveli da će ubuduće biti zabranjen alkohol i da će sudija izbacivati navijače sa meča. 

15:43

Evo Novaka na terenu

15:35

E, sad će Novak!

Kasniće meč možda i sat vremena zbog toga što su se raniji mečevi odužili. Uskoro će Đoković na teren, ali moraju igrači da se zagreju, odaberu strane... Teško da ovo počinje pre 16 časova. 

14:45

Znaju se!

Do sada su Novak i Roberto Karbaljes Baena igrali dva meča. Jedan se desio na US Openu 2019. godine i tada je Đoković bio bolji sa 6:4, 6:1, 6:4, a drugi na ovogodišnjem Austraijan openu kada je takođe Novak pobedio u tri seta 6:3, 6:4, 6:0.

Izvor: EPA-EFE/Juanjo Martin

14:43

Ko je rival?

Roberto Karbaljes Baena je trenutno 64-na ATP listi, ima 31 godinu i do meča sa Novakom je stigao nakon što je savladao domaćeg takmičara Konstanta Lestijena 6:3, 7:5, 4:6, 6:2. 

14:36

Čekamo Novaka!

Novak će po svemu sudeći početi svoj meč tačno u 15 časova jer su se svi mečevi na terenu na kome on treba da nastupa završili. Kiša ga ne ometa, jer igra pod krovom. 

UKRATKO

  • Đoković - Karbaljes Baena 6:4, 6:1, 6:2
  • Iznervirali ga
  • Sve je bolji!
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije