• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kako je Srpkinja izgubila? Ne razumijem sudije!" Oglasio se član upravnog odbora MOK-a

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpska bokserka kontroverzno je izgubila i ta odluka izazvala je niz kontroverzi

 Natalija Šadrina Izvor: Ivica Veselinov/© MN press, all rights reserved

Nenad Lalović, član upravnog odbora Međunarodnog olimpijskog komiteta, izrazio je žestoku ljutnju zbog kontroverzne odluke sudija na Olimpijskim igrama u Parizu. Njihovom procenom srpska bokserka Natalija Šadrina ostala je bez plasmana u polufinale, kao što se ni Nemanja Majdov nije plasirao u četvrtfinale u Parizu.

"Ne znam kako je pobjeda dodijeljena Kineskinji. Zaista ne razumijem sudije i njihove kriterijume. I u džudou mi neke stvari nisu bile jasne, a ovde pogotovo. Troje sudija je glasalo za egal, a dvoje za srpsku bokserku. Kasnije u preglasavanju to troje je dalo pobjedu Kineskinji. Stvarno mi ništa nije jasno. Pratio sam meč preko aplikacije i bio sam ubijeđen da će pobjeda pripasti Nataliji. Uvijek ima prostora za žalbu. To je sada na Bokserskom savezu i OKS. Pitanje je da li je moguće promijeniti odluku, ali ima dva dana do polufinala, ako se ne varam pa možda se i može nešto uraditi", rekao je Lalović.

Ruskinja koja se takmiči za Srbiju bila je vidno razočarana poslije meča, a veliku ljutnju je izrazio i selektor Mirko Ždralo. "Katastrofa! Ne mogu da shvatim da je meč otišao Kineskinji. Natalija je apsolutno bila bolja, bio je ovo ubjedljiv meč, i u čudu sam šta su sudije uradile. Natalija je pobijedila i prvu i treću rundu, a drugu je bila podijeljena odluka. Ne mogu da shvatim, sve je moguće izgleda...", rekao je Ždralo, prenosi "Kurir".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC