• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igra se Svesrpski kup, a tribine Borika poluprazne! Grahovac prozvao publiku: "Ne znam zašto ne dođu!"

Autori Goran Arbutina Autori Dragan Šutvić

Duel Borca i Sloge igrao se pred veoma malim brojem gledalaca.

 Svesrpski kup Borac Sloga izjave Grahovac i Hadžić Izvor: MONDO/Vladimir Šutvić

Rukometaši Borca m:tel trijumfovali su nad dobojskom Slogom rezultatom 27:26 i postali prvi finalista osmog Svesrpskog kupa, koji se danas i sutra održava u dvorani Borik.

U borbi za trofej, u petak od 20.15 časova, igrači Irfana Smajlagića će ukrstiti koplja sa boljim iz duela Vojvodine i Partizana, a na putu ka večerašnjoj pobjedi, ogroman posao odradio je veteran na crveno-plavom golu Nebojša Grahovac, koji je u trijumfu učestvovao sa 13 odbrana.

"Pobjeda se na kraju piše, ali ima tu dosta nedostataka koje moramo da ispravimo. Mislim da smo utakmicu morali mnogo lakše da privedemo kraju. Dozvolili smo ovakav kraj i mislim da u narednim utakmicama ovo sebi ne smijemo da dozvolimo", rekao je Grahovac za Radio-televiziju Republike Srpske.

Bila je ovo prva prava provjera za njega i saigrače, s obzirom na tešku finansijsku situaciju u klubu, zbog koje je bio otkazan veliki broj prijateljskih utakmica.

"Moram da čestitam momcima, stručnom štabu, svima, s obzirom na to uz kakvoj situaciji smo radili, ali smo uspjeli da prebrodimo sve brige i budemo profesionalci do kraja, bez obzira na tešku situaciju."

"Jako tvrda, brza utakmica, nažalost poraz naše ekipe. Trudili smo se, borili se, dali sve od sebe, svoj maksimum. Na kraju je ekipa Borca bila bolja, čestitam im, čestitam takođe i našim momcima i klubu na borbi", rekao je prvotimac Sloge Dušan Miličević, koji je u ovom duelu postigao sedam golova.

Vojvodina ili Partizan?

"Dvije podjednake ekipe. Nadam se, ko god prođe u to finale, da će sutra biti puno više publike nego danas jer Banjaluka zaslužuje ovaj spektakl. Ne znam zašto navijači i publika ne dođu, ali o tom potom. Besplatan je ulaz i sve vodi ka tome da svi dođu ovdje, ali nažalost tako je kako je."

Izvor: MONDO/Vladimir Šutvić

Nedim Hadžić se u duelu sa Slogom zaustavio na šest golova.

"Težak meč u svakom slučaju, kao što se vidi i po rezultatu. Igralo se jako do posljednjeg minuta, ali uspjeli smo da trijumfujemo pa ćemo vidjeti. Sutra ćemo dati sve od sebe, pa se nadamo pobjedi. Ko god dođe sutra, neće biti lagano, ali nismo ni lagan protivnik, trudićemo se. Imamo pred taj meč dodatni motiv, ali vidjelo se da to nismo bili mi na terenu 100 posto. Mislim da možemo dosta bolje, ali sve je učinilo svoje. Manjak utakmica, ali dali smo sve od sebe, daćemo i sutra, pa ćemo vidjeti šta će biti", istakao je Hadžić u izjavi za banjalučke medije poslije meča.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 6

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Miki

Ko da dolazi da gleda bruku i sramotu? Otjerana djeca Borca i Banja Luke,trener je umislio da Kil trenira sve u svemu katastrofa.Ko zadnji izadje neka ugasi svijetlo i dajte prave Banjalucane i ljude koji se razumiju u rukomet da vode klub.

Vjerni navijač

Čuj kapitena kako te nije samo sramota drukaro jedna kad ti vidimo ledja tebi I ovima što su te doveli tad će biti puna dvorana ,stidite se....

Vespin fan

Pa dajte Vespi još funkciju direktora marketinga i sigurno će biti puna dvorana, taj čovjek je svestran, od nosača vode i lopti do sportskog direktora. GO GO VESPA!!!

Borčevac

Pitaj ove što ti vode klub, zgadili su nama iskrenim navijačima dolazak na utakmice, rastjerali su našu djecu umjesto da su oni otišli, tuga i jad od kluba smo postali...

Vultures

Čuj ovog, zašto? Zato što ste rastjerali djecu Borca, trenere Borca... Zato što je 90% stranaca u ekipi, zato što vam je trener jedan nadobudni čovjek koji je umislio da je veliki rukometni stručnjak još uvijek nedokazan, zato što vam je sportski direktor čovjek koji je ne može raditi na naplatnoj kućici kamoli dobiti tu funkciju

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC