• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potvrđeno: SPEKTAKL na oproštaju Žileta i Bobe!

Autor mondo.rs

U skladu sa najavom MONDA, prvi čovek srpskog vaterpola potvrdio da će krajem godine na Tašmajdanu biti odigran revijalni meč - Tim sveta protiv "delfina".

 Oproštaj Nikića i Gocića od reprezentacije Srbije  Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS



Legende su to i zaslužile!

Živko Gocić i Slobodan Nikić, osvajači 55 medalja sa reprezentacijom Srbije, oprostiće se od kapice sa državnim grbom vaterpolo danom za pamćenje!

MONDO je to prvi najavio još krajem novembra!

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije Milorad Krivokapić potvrdio je da će se Žile i Boba oprostiti u okviru manifestacije pod nazivom "Dani vaterpolo šampiona", koji ujedno podsetiti i na pojedine jubileje tog trofejnog sporta u našoj zemlji.

Kako će taj dan izgledati?

"Za 23. decembar u 18 sati na Tašmajdanu zakazana je revijalna utakmica između reprezentacije Srbije i tima sveta. Na tom meču od nacionalne selekcije oprostiće se dvojica velikana našeg vaterpola Živko Gocić i Slobodan Nikić. Izlišno je govoriti koliki značaj su njih dvojica poslednjih 13 godina imali za naš držvni tim. Njihova dostignuća u bazenu, mnogobrojni trofeji sa najvećih takmičenja govore mnogo više u prilog tome od bilo kakvih mojih reči hvale na njihov račun", rekao je za sajt Vaterpolo saveza Srbije (VSS) predsednik Milorad Krivokapić.

On je rekao da je tako veličanstven oproštaj najmanje što VSS kao organizacija može da uradi za takve velikane.

"Sa naše strane uradićemo sve i da animiramo publiku kako bismo uz pune tribine upotpunili ceo spektakl. Ne sumnjam da će ljubitelji vaterpola ispuniti plivalište na Tašu i tako izraziti svoju zahvalnost za svu radost koju su ova dva momka godinama unazad donosila naciji".

Javni servis direktno će prenositi kompletan događaj, a revijalni meč uveličaće i poznate ličnosti iz javnog života, Gocićevi i Nikićevi prijatelji.

Sastav "tima sveta" takođe će brzo biti poznat.

Krivokapić je, uz te informacije, najavio da će VSS dan ranije na novogodišnjem koktelu zahvaliti prijateljima, saradnicima, partnerima i sponzorima, a uz to će jubilarcima u reprezentaciji dodeliti prigodne poklone.

"Smatramo da vaterpolo u Srbiji, koji je ubedljivo najtrofejniji sport i koji je našem narodu doneo toliko radosti, zaslužuje da ima svoj dan", rekao je Krivokapić i podvukao:

"Na taj način želimo da damo na značaju ovoj igri po kojoj smo prepoznatljivi u celom svetu. Osvojili smo sve što se moglo osvojiti, ove godine smo i zvanično proglašeni za najbolji brend Srbije u svetu. Takođe, Srbija ima najboljeg trenera na svetu Dejana Savića, najbolju ekipu sveta u izboru FINA, kao i šampione Evrope u juniroskoj konkurenciji. Zato želimo da negujemo sve vrednosti ovog sjajnog sporta kao i da stalno podsećamo na fantastične rezultate koje ćemo se truditi da ostvarujemo i u budućnosti".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC