• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Razočarani Obradović upozorava: Sada na sve ili ništa protiv Slovenije

Autor mondo.rs

"Nama je bila potrebna borbena utakmica kako bi preneli dva boda, ovako moramo protiv Slovenije da se vratimo u igru i pokušamo da pobedimo i promenimo kompletan odnos prema igri", rekao je selektor Ljubomir Obradović.

 Ljubomir-Obradovic-izjava-posle-poraza-od-Holandije-sportske-vesti. Izvor: MN PRESS

Mogla je Srbija mnogo toga da reši u četvrtak...

Pobeda protiv Holandije gotovo da joj je garantovala dva boda u drugoj fazi, koja se više ne bi dovodila u pitanje. Ali, posle katastrofalne igre i ubedljivog poraza, nastup "orlica" i borba za Olimpijske igre u drugom krugu Svetskog prvenstva - sada je pod znakom pitanja

Možda će vas zanimati

Srpkinje su se baš obrukale i razočarale ljubitelje rukometa, koji su posle sjajne predstave protiv Norveške verovali u uspeh.

"Čestitke Holanđankama, nismo bili na nivou od pre dva dana. Nismo bili ni blizu onoga što smo očekivali i pružali u želji i borbenosti. Gde je to iščezlo, to je drugo pitanje. Nama je bila potrebna borbena utakmica kako bi preneli dva boda, ovako moramo protiv Slovenije da se vratimo u igru i pokušamo da pobedimo i promenimo kompletan odnos prema igri", rekao je selektor Ljubomir Obradović.

Meč protiv Slovenije je sada "biti il' ne biti".

"Ako nas pobede preneće dva boda, sve će uraditi da se to i desi. Dve meč lopte smo izgubili, imamo i ovu treću da pokušamo iz sve snage da ostanemo na Svetskom prvenstvu. Propustili smo dve šanse. Protiv Norveške je bilo mnogo dobro, da smo danas pružili takvu igru, ne bi nam bilo krivo. Nismo, međutim, bili ni blizu ni nivou iz utakmica sa Angolom i Kubom. Da ne potcenjujemo Angolu koja je ubedljivo savladala Sloveniju. Biće to utakmica baš-baš, moramo da budemo spremni na to i pružimo bolju partiju nego večeras", dodao je razočarani selektor.

Slađana Pop Lazić je istakla da je već početak utakmice odredio njen dalji tok.

"Nismo otvorili utakmicu kao što smo očekivali, a protiv ekipe kao što je Holandija to košta i naravno da nismo mogli da se vratimo u igru", rekla je rukometašica Srbije.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC