• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Unčanin (opet) se vratio iz penzije, ima novi klub!

Autor mondo.ba

Iskusni rukometaš ponovo na terenu.

 Dejan Unčanin vratio se iz penzije, potpisao za Konjuh Živinice Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Dejan Unčanin 30. marta proslaviće 43. rođendan, ali to mu nije smetalo da se vrati iz penzije i ponovo zakorači na rukometni teren.

Iskusni desni bek dogovorio je saradnju sa Konjuhom, pa će ekipi iz Živinica pokušati da pomogne u ostvarivanju ciljeva u nastavku sezone.

Možda će vas zanimati

"Pred početak drugog dijela sezone, RK Konjuh je angažovao iskusnog desnog beka Dejana Unčanina. Posebno predstavljanje i nije potrebno jer je to igrač koji se sve ove godine već prezentovao kao igrač koji posjeduje izuzetan kvalitet, smirenost i iskustvo. Dejan ima bogatu dugogodišnju karijeru a put ga je iz Borca odveo u Vrbas, zatim Partizan, Lovćen, a igrao je i u Italiji, Španiji, Grčkoj, Izraelu, Švajcarskoj... Osvajao je trofeje, a posljednja tri je osvojio sa Borcem", navodi se u saopštenju kluba iz Živinica.

U Konjuhu će ponovo sarađivati sa bratom Bojanom, koji je trener ovog premijerligaša.

"Iskusan igrač koji želi da pomogne 'narandžastim' da svoje zacrtane ciljeve ostvare. Ovo je Dejanu već 4. povratak na parket, a tome je najzaslužniji brat Bojan koji je trenutno po drugi puta trener RK Konjuha. Da li Dejan ne može bez rukometa ili rukomet bez Dejana, nameće se velika dilema? Jedan je od članova najuspješnije sportske porodice na ovim prostorima. Dva Unčanina u Konjuhu kao sinonim za odlične odnose u ekipi, prave porodične, koji već odavno krase svlačionicu RK Konjuha. Bez obzira na sve, Dejan će svojim pristupom, harizmom, iskustvom i ljubavi prema rukometu itekako pomoći našoj ekipi. Dobrodošao Dejane u 'narandžastu' porodicu!!!", poručuju iz Konjuha.

Podsjetimo, Unčanin je prvobitno okončao karijeru u dresu banjalučkog Borca, čiji je kasnije bio i sportski direktor. Sredinom januara tekuće godine smijenjen je sa ove pozicije, ali je tada najavljeno da će ostati u banjalučkom klubu i nastaviti rad sa omladinskim selekcijama.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC