• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković slučajno otkrio svima: Hoću da ostanem neporažen ove sezone!

Autor mondo.rs

Srpski teniser poslije osvajanja trofeja u Dubaiju nije mogao da sakrije šta je zamislio u 2020. godini.

 Đoković izjava poslije finala - Želim da budem neporažen u 2020 Izvor: Guliver/Francois Nel/Getty Images

Čujte i počujte - Novak Đoković je saopštio cilj za 2020. godine, a kada se Srbin namjeri na nešto - obično to i ispuni...

Poslije osvajanja petog trofeja u Dubaiju, i čak 79. u karijeri, najbolji teniser svijeta objelodanio je svijetu zacrtani cilj za ovu sezonu. Prvo mu se "otelo" da se šali, a onda je shvatio da nema potrebe da bude lažno skroman.

Možda će vas zanimati


"Hoću da ostanem neporažen cijele sezone... Šalim se, u stvari - ne šalim se!", saopštio je svima Novak Đoković koji u ovom trenutku ima 18-0 u 2020. godini.

"Imao sam dobar početak sezone na ATP Kupu, pa sam nastavio dobro u Australiji i ovdje. Što više pobjeđujem to ću imati više motivacije da ostvarim taj cilj", kazao je Đoković koji se osvrnuo i na čitavu sedmicu u Dubaiju.

"Sjajna sedmica. Danas protiv Cicipasa nije bilo lako, ima je sjajnu seriju ovdje, imao sam sreću da zadržim servis na početku. Isti scenario u drugom setu, bilo je neizvjesno, iako sam dobio 2:0. Hvala svim navijačima što ste dolazili i podržali nas. I moj trener Goran je ovdje osvojio trofej prije par decenija, volim da budem ovdje!".

Đoković je podsjetio da je dan ranije bio na poen od poraza protiv Monfisa, i da je to sport, dok je Cicipas dodao da je njegov rival bio nevjerovatan, ali...

"Padaću dok ne ustanem. To je krug dok ne uspijem, ponavljaću greške, važno je da vjerujete!", kazao je Grk koji je čestitao Đokoviću na fantastičnoj partiji u finalu Dubaija.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC