• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preokret Džumhura u Beogradu za glavni žrijeb Adrija Tura!

Autor mondo.ba

Prvi reket Bosne i Hercegovine Damir Džumhur izborio je plasman u glavni žrijeb Adrija Tura u Beogradu, koji organizuje najbolji teniser svijeta Novak Đoković.

 Damir Džumhur u glavnom žrijebu Adrija Tura u Beogradu Izvor: NEBOJSA PARAUSIC/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Dvadesetosmogodišnji Sarajlija je u petak u finalu kvalifikacija poslije preokreta na terenima TC Novak na Dorćolu savladao Nikolu Milojevića sa 2:1 u setovima 0:6, 6:3, 6:2.

Džumhur nije osvojio niti jedan gem u prvom setu na terenima TC Novak na Dorćolu, da bi poslije masaže nogu odnosno medicinskog tajm-auta, odigrao neuporedivo bolje i zasluženo stigao do preokreta i pobjede za 80 minuta igre.

Možda će vas zanimati

U osmom gemu drugog seta je napravio je odlučujući brejk i stigao do izjednačenja (6:3), da bi u trećem poslije ravnopravne borbe u prva četiri gema (2:2), sjajnom serijom od četiri uzastopna gema izborio prolaz u dalje takmičenje.

Kasnije u petak, Džumhur će saznati rivale u grupi, a mogući protivnici na Adrija Turu biće mu osim Đokovića i Filip Krajinović, Dušan Lajović i Viktor Troicki, kao i trojica tenisera iz samog svjetskog vrha - Dominik Tim, Aleksandar Zverev i Grigor Dimitrov.

Teniski spektakl Adrija Tur, u organizaciji Fondacije prvog tenisera planete Novaka Đokovića, biće održan i u Banjaluci i to 3. i 4. jula.

Takmičenje će se održati u četiri države, a "jadranska turneja" počeće u subotu u Beogradu. Druga stanica je Zadar, gdje je turnir zakazan za 20. i 21. jun, dok će sedam dana kasnije teniseri biti u Crnoj Gori.

Niz turnira biće zaključen prvog vikenda u julu u Banjaluci, a planirano je da Novak Đoković 5. jula u Sarajevu odigra prijateljski meč upravo protiv najboljeg bh. tenisera Damira Džumhura.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC