• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve pršti od smeha: Novak i Jelena vs Ziki i Olga! A u publici... (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Prvo revijalno, pa onda, od sutra, takmičarski.

 Otvaranje-Adria-Tour-Adrija-tur-Novak-Djokovic-turnir-u-Beogradu-revijalni-mec Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Ceo svet će ovih dana gledati ka Beogradu. Novak Đoković i njegova porodica potrudili su se da u Srbiji borave neki od najboljih tenisera današnjice, a narednih dana ćemo gledati pravi spektakl.

Danas je turnir zvanično otvoren, a pored revijalnog meča koji ćemo gledati, tu su i muzički program, ceremonija otvaranja, konferencija za medije, druženje sa najmlađima i ostale aktivnosti.

Možda će vas zanimati

MONDO ima svog čoveka na licu mesta, pa ćemo u toku dana dobijati informacije ''iz prve ruke''. Takođe, isto će se ponavljati i narednih dana, kada ćemo vas informisati o svim važnim detaljima sa terena.

Ovako je izgledalo kroz kameru našeg fotografa...

A Nikola nam javlja da će u dubl meču srpskih tenisera igrati Novak Đoković i Jelena Janković protiv Nenada Zimonjića i Olge Danilović. Kakav bi tandem mogao da bude ovaj drugi dubl, a? Sjajan spoj iskustva i mladosti.

Jelena Janković je u meč ušla nakon duge pauze, tokom koje se uopšte nije pojavljivala na teniskim turnirima, pa ni u javnosti, dok je Olga Danilović najmotivisanija na terenu.

Želja da se prikaže pred ocem, nekada reprezentativcem u košarci, a danas predsednikom saveza, koji meč posmatra u društvu mnogih poznatih ''faca''. Tako su na terenima TC Novak trenutno Deki Stanković, Savo Milošević, Miško Ražnatović, Dušan Borković, Dejan Milojević i mnogi drugi iz sveta sporta, ali i ostalih delova džet-seta.

Novak Đoković i Nenad Zimonjić su, kao i glavni sudija ovog meča, zaduženi za dobru atmosferu, a Jelena Janković je vremenom stekla sve više rutine. Na tribinama je i njena majka Sneža, nekada najverniji pratilac na WTA turnirima.

Uslovi na terenima TC Novak su sjajni, pa će tako i naše kolege sa lica mesta moći da rade u izuzetnim uslovima. Ovako to izgleda.

Tenis se igra, i to veoma dobar, biće ga i narednih dana, a ovo je pogled koji trenutno ima Nikola Janković, novinar MONDA na licu mesta.

Nebo nad terenima TC Novak.
Izvor: MONDO/Nikola Janković

Takmičarima za sada pažnju odvlači jedino glumac Andrija Milošević, koji se nalazi veoma blizu terena i svojim šalama zabavlja publiku. Koliko to može da remeti koncentraciju ljudi koji su bili najbolji na svetu? Podsećamo, Novak je aktuelni svetski broj 1, Jelena Janković je bila na prvom mestu WTA liste, Zimonjić je svojevremeno bio najbolji igrač planete, a Olga Danilović je svojevremeno bila među najboljim juniorkama sveta.

Nebo nad terenima TC Novak.
Izvor: MONDO/Nikola Janković

Takmičarski, ako to možemo tako nazvati, deo programa počinje sutra, a pored Beograda, planirano je da se Adria Tour održi u još tri grada. Da li će se to i desiti još uvek nije sigurno, zbog situacije sa zatvorenim granicama.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC