• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neugodno pitanje i Novakovo objašnjenje: Možda se Srbija najbolje bori?

Autor Dušan Ninković

Na konferenciji za medije bilo je i stranih medija, a neki od njih su pokušali da izvuku od Novaka odgovor na škakljivo pitanje.

 Adria-Tour-Adrija-tur-Novak-Djokovic-odgovor-na-pitanje-nemacki-novinar-Srbija-Nemacka-SAD Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Danas je na terenima TC Novak održana konferencija za medije, kao uvod u turnir koji će se igrati naredna dva dana. Program se nastavio revijalnim mečem u miks dublu, ali će ostati zabeležen i jedan detalj sa konferencije.

Među prisustnim novinarima bilo je i kolega iz drugih zemalja, pa je tako neugodno pitanje Novaku postavio Nemac.

Možda će vas zanimati

Dok su najbolji svetski teniser i trojica njegovih kolega, Saša Zverev, Grigor Dimitrov i Dominik Tim pričali sa medijima, novinara je zanimalo kako se to samo u Srbiji igra pred publikom.

''Lepo je imati goste iz drugih zemalja. došao si iz nemačke, jel tako? Svuda je drugačije. različite stvari se dešavaju po državama i pitanje je kako bismo definisali ''međunarodni standard'' trenutno'', počeo je Novak.

Prvi reket sveta, koji je nešto kasnije stvarno uzeo reket u ruke, nastavio je da obrazlaže zašto se Adrija tur igra pred navijačima.

''Možda se neke države bolje nose sa pandemijom od ostalih. Strašno je videti brojke o broju ljudi koji su preminuli. Ali, život ide dalje, mi smo sportisti i tražili smo način da se takmičimo. Ovo je bio moj san, pre četiri nedelje sam počeo da pričam o njemu'', rekao je Đoković.

Sjedinjene Američke Države su jedna od zemalja koju je korona virus najviše pogodio, pa je tamo gotovo nezamislivo da se publika pojavi na tribinama u skorije vreme. U Srbiji je drugačije.

''Grigor je došao čak iz Amerike, neverovatno je da su svi ovde. TSS i federacija u Hrvatskoj su uložili velike napore da se ovaj turnir održi. Bitno je sagledati situaciju iz svih uglova. Ja sam se držao pravila koje je država propisala. Možda će neko reći da je riskantno, ali ovde nije isto kao u Sinsinatiju'', istakao je najbolji teniser sveta.

Novak je u paru sa Jelenom Janković izašao na teren, a njih dvoje su za protivnike imali Nenada Zimonjića i Olgu Danilović. U narednim danima turnir će dobiti ozbiljniju notu, pošto će se igrati singl mečevi nekih od najboljih igrača na svetu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC