• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novakov vrisak uplašio sve: Tri reči na srpskom zbog kojih je morao da se izvinjava!

Autor Milutin Vujičić

A za to vreme ga navijači na mrežama nazivaju manijakom...

 Novakov vrisak uplašio sve: Tri reči na srpskom zbog kojih je morao da se izvinjava! Izvor: Tanjug/AP Photo/Frank Franklin II

Novak Đoković je protekle noći prepustio samo šest gemova Damiru Džumhuru i plasirao se u drugo kolo US Opena, a iako rezultat govori da je bilo lako (6:1, 6:4, 6:1), srpski teniser bio je u pojedinim trenucima vrlo nervozan svojom igrom, ali i spoljnim faktorima...

Tako ga je u jednom trenutku omela buka na tribinama, iako se zbog pandemije igra bez navijača, ali mečevima prisustvuju gosti, treneri, saradnici, kolege.

Možda će vas zanimati

"Kaži da sedne!", prodrao se Novak Đoković u jednom trenutku na skoro praznom stadionu i verovatno uplašio tenisere i na okolnim terenima, a po reakcijama na društvenim mrežama - i one koji su meč pratili putem "malih ekrana".

"Zašto nam Đoković toliko otežava da navijamo za njega? Viče na ljude bez razloga, ponaša se kao manijak", samo je jedan od komentara nezadovoljnih navijača.

Pogledajte taj detalj!

Novak Đoković je posle meča upitan i za vrisak tokom drugog seta, odnosno bilo je potrebno da razjasni da li ga je iznervirao neko na tribinama - ili iz njegovog stručnog štaba.

"Vikao sam na svoj 'boks'. Nije to prvi put, ali ni poslednji. Bio sam frustriran zbog svoje igre i nekim udarcima koje sam odigravao u tim trenucima. Pretpostavljam da sam samo hteo da izbacim frustraciju na taj način", kazao je Đoković.

Nije naravno ni prvi ni poslednji teniser koji viče, ali kao da i za to mora da se opravda i izvini, iako ništa loše nije uradio...

"To nije reakcija koju uvek želim, ali to je moja igra i tu vrstu intenziteta uvek donosim sa sobom na teren. Nekada se takve stvari dese", zaključio je Đoković koji je pod velikim stresom na US Openu pošto će ga do kraja turnira pitati za neučestvovanje Federera i Nadala, odnosno odluku da pokrene poseban sindikat u tenisu zbog kog Vilander već "najavljuje rat" sa rivalima.

Pogledajte neke od komentara na Novakov vrisak...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC