• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vilander izbaksuzirao Novaka: Nadao sam se velikom finalu, Rafa je učinio da ne bude!

Autor Milutin Vujičić

Oglasio se i nekadašnji "hejter" Đokovića.

 Mats-Vilander-finale-Rolan-Garos-Rafael-Nadal-pobedio-Novak-Djokovic-3-0 Izvor: Guliver/Getty images/Brendon Thorne, Guliver/Getty images/Clive Brunskill, Guliver/Getty Images/Julian Finney

Čini se da je Novaka Đokovića bolje išlo dok je Mats Vilander govorio da će izgubiti, pošto čim je prognozirao da će pobediti Rafaela Nadala u pet setova - to se nije obistinilo.

Možda će vas zanimati

Štaviše, Đoković je odigrao vrlo loš meč u finalu Rolan Garosa i zasluženo je izgubio u tri seta (6:0, 6:2, 7:5), pa je tako Nadal podigao 13. pehar u Parizu. Ukupno, čak 20. u karijeri, a teško da je bilo ko mogao da predvidi ovako jednostrano finale...

"Naravno da smo se nadali velikom finalu i ovo baš nije bilo tako", kazao je Mats Vilander za "Eurosport" posle meča na "Šatrijeu".

"Baš sam iznenađen, nisam mislio da će Rafa ovako dobro igrati. Mislio sam da Novak udara loptu bolje nego što je rezultat pokazao danas. Ko zna šta je u tome igralo ulogu? Možda je to bilo zato što je Novak proveo nekoliko dodatnih sati na terenu. Ovo je za mene malo iznenađenje", nastavio je da se čudi legendarni švedski teniser.

"Na kraju se sve svodi na Rafaela Nadala. Toliko je teško osvojiti bodove protiv njega na ovoj sporijoj šljaci...", iskreno je zaključio Vilander.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC