• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Već je bankrot, sad mu preti zatvor: Beker sakrivao i novac i trofeje!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji Đokovićev trener je u velikim problemima.

 boris-beker-bankrot-sakrivao-trofeje-bivsi-trener-novak-djokovic Izvor: Guliver/Getty Images/Graham Denholm, Graham Denholm/Getty Images AsiaPac

Nekadašnji trener Novaka Đokovića nalazi se u ogromnim problemima. Ne samo da je u bankrotu, još od 2017. godine, nego se sada pojavljuju dokazi i da je varao stečajne upravnike.

Možda će vas zanimati

Ovo je ozbiljan prekršaj, a pretpostavlja se da je Boris Beker sakrivao trofeje koje je osvojio u karijeri kako oni ne bi bili prodati!

Beker se u četvrtak pojavio na sudu u Lonodnu, gde je na postojećih 19 optužbi dodato još devet, pa će nekadašnjem nemačkom teniseru biti veoma teško da objasni kako je pravio sve te prekršaje.

Između ostalih trofeja, a pretpostavlja se da ih je Beker sakrio mnogo, nalaze se zlato sa Olimpijskih igara, dva trofeja sa Vimbldona, dva trofeja sa Australijen opena, dva Dejvis kupa,...

Suđenje Borisu Bekeru traje zbog njegovog sakrivanja imovine, izbegavanja prijave bankovnih računa, prikrivanja duga, kao i propuštanja da otkrije detalje tokom istrage. U međuvremenu, Boris Beker je u nekoliko transakcija prebacivao novac bivšoj supruzi i sadašnjoj devojci, a za to nisu znali organi koji su ga procesuirali.

Na suđenju u Londonu, Beker se pojavio kako bi potvrdio identitet, a zatim saopštio da nije kriv ni po jednoj od 28 tačaka koje mu se stavljaju na teret. Ukoliko se ne bude pojavio na sledećem ročištu, 13. septembra naredne godine, preti mu hapšenje!

Tokom trenerske karijere, Boris Beker je bio trener samo Novaku Đokoviću i to u periodu od tri godine, između 2013. i 2016. godine.Srpski teniser je u tom periodu osvojio šest grend slem titula.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC