• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DNEVNI HOROSKOP za posljednji dan 2023: Ovan da vrati dugove, Lav u centru pažnje, Ribe blistaju od sreće?

Autor mondo.rs

Pročitajte dnevni horoskop za 31. decembar 2023. godine!

 Dnevni horoskop za 31 decembar 2023 Izvor: Shutterstock/PeachShutterStock

Dnevni horoskop za 31. decembar 2023. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 31. decembar 2023. godine vam savjetuje da do kraja dana riješite sve obaveze koje imate kako biste uživali u noći. Ne zaboravite da vratite dugove i u Novu 2024. godinu uđete rasterećeni. Zvijezde vam savjetuju da se više smijete danas uprkos prolaznom stresu.

BIK

Početkom dana završavaćete nedovršena posla. Uradite to s ljubavlju. Obratite pažnju na dokumentaciju i šta potpisujete. Krajem dana partner vam priređuje pravo iznenađenje. Slobodni Bikovi uživaju u flertu i novom poznanstvu. Ne pretjerujte s alkoholom.

BLIZANCI

Danas ćete u velikoj mjeri da preispitujete svoje odluke. Pokušajte da se ne zanesete previše. Očekuju vas veći troškovi, ali ne brinite, uskoro vam stižu i prilivi novca. Zauzeti Blizanci uživaće u pažnji i ljubavi kakvu zaslužuju, oni slobodni u svojoj slobodi. Udvaraču su na svakom koraku!

RAK

Dnevni horoskop vam danas poručuje da se ne stresirate zbog sitnica. Završite ih sa osmjehom na licu. Moguća je povećana tenzija u kući, ali prolazna. U ljubavi trudite se da ne forsirate previše drugu stranu, pustite da sve ide svojim tokom. Obratite pažnju na ishranu!

LAV

Početak dana dosta ubrzan. Dosta stvari će pasti na vaša pleća. Ne morate sve sami da radite, potražite pomoć iz okruženja. Kraj dana u duhu Novogodišnje noći. Nabacite lijepu odeću i ne skidajte osmjeh sa lica. Bićete u centru pažnje gdje god da se pojavite!

DJEVICA

Zvijezde vam danas donose želju da raščistite nedovršene račune. Za kraj godine oprostite drugima, ali i sebi obećajte ciljeve koje želite da ispunite u 2024. godini. Slobodne Djevice uživaće u flertovanju tokom cijelog dana, dok one zauzete dobijaju svu pažnju ovog svijeta od partnera.

VAGA

Dnevni horoskop za 31. decembar 2023. godine vam kaže da sve što je brzo to je i kuso. Moguća je pojačana nervoza sa ljudima. Brojite do 10, jer sve se rešava dogovorom. U ljubavi budite danas direktni i konkretni. Partneru će značiti vaše mišljenje. Slobodne Vage pikiraju jednu osobu u izlasku.

ŠKORPIJA

Danas preispitujete sebe i svoje odluke. Oprostite sebi greške iz prošlosti. U Novu godinu uđite s pozitivnim mislilma. Pametno danas raspčoredite troškove kako ne biste na kraju dana ostali praznih džepova. Moguća su nova poznanstva tokom večeri. Slobodne Škorpije imaju šanse!

STRIJELAC

Dnevni horoskop vam savjetuje da danas budete umjereni u svemu. Poneće vas praznična energija, ali ne zaboravite da završite obaveze koje imate tokom dana. Slobodni Strijelčevi ne znaju za koga prije da se odluče, oni zauzeti uživaju u svakom trenutku sa partnerom.

JARAC

Početkom dana pojačana nervoza i briga da li ćete sve završiti. Ne brinite, cijeli dan je pred vama. Potažite pomoć bliskih ljudi, dobro će vam doći. Slobodni Jarčevi poželjeće da impresioniraju simpatiju. Radite to iz srca i sa šmekom. Imate šanse! Zauzeti nek se više opuste sa partnerom.

VODOLIJA

Dnevni horoskop nalaže da sve što je staro i vezano za prošlost ostavite iza sebe. U Novu godinu uđite sa novim idejama i željama. Vrijeme vam neće ići od ruke, te se malo bolje organizujte. Slobodne Vodolije očekuje zanimljiva ponuda krajem dana, one zauzete slatko iznenađenje. 

RIBE

Dnevni horoskop za 31. decembar 2023. godine vam donosi pravu novogodišnju euforoiju. To će pozitivno da se odrazi na vaše raspoloženje. Obratite samo pažnju šta pričete drugima, nemojte da obećavate nešto ako znate da ne možete da ispunite. U ljubavi se ide onako kako ste poželjeli.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop