• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI MJESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2024: Jednima je preloman mjesec, drugi rapidno napreduju na poslu

Autor Dragana Božić

Pročitajte mesečni horoskop za januar 2024. godine i saznajte šta vam zvezde spremaju!

 Mjesečni horoskop za januar 2024. Izvor: Shutterstock/Lesia Popovych

Pročitajte mjesečni horoskop za januar 2024. godine i saznajte šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Posao

Mjesečni horoskop za januar 2024. godine donosi vam rasterećenje na poslu. U novu godinu ućićete sa dosta optimizma, dajte sve od sebe da ga zadržite. Poradite više na načinu komunikacije.

Ljubav

Na ljubavnom polju u januaru očekujte manje promjene. Slobodni će se zaljubiti, dok zauzeti Ovnovi planiraju sljedeći korak u odnosu. To može da bude zajednički život ili putovanje.

Zdravlje

Obratite pažnju na digestivni sistem. Izbjegavajte masnu i jako začinjenu hranu!

BIK

Posao

Ovo je mjesec poslovnih poduhvata i novih saradnji! Zvijezde vam savjetuju da pažljivo birate saradnike i da ne pristajete na sve. Dodatni kurs ili učenje novog jezika biće vam od koristi.

Ljubav

Mjesečni horoskop vam donosi nove izazove u ljubavi. Slobodni Bikovi biće u prilici da biraju, dok oni zauzeti rješavaju prepreke na putu. Od velike važnosti biće razumijevanje partnera i svakodnevna komunikacija. 

Zdravlje

Pojačajte fizičku aktivnost!

BLIZANCI

Posao

Nove poslovne prilike vam se "smiješe" u januaru! Imaćete priliku da cupkate u mjestu ili da napredujete više. Izlazak iz zone komfora biće poruka koju vam donosi nova 2024. godina!

Ljubav

Zvijezde vam savjetuju da dobro razmislite šta želite. Pokušajte više da balansirate između karijere i partnera. Slobodni Blizanci opčinjavaće svakog, dok oni zauzete bi trebalo da uliju više povjerenja partneru.

Zdravlje

Unosite više vitamina i više spavajte. 

RAK

Posao

Januar biće preloman mjesec za vaš posao. Moguće je napredovanje ili nova poslovna prilika. Pored većih troškova, imaćete i prilive novca tako da ćete biti na nuli. Krećite se više među ljude i sklapajte nova poznanstva.

Ljubav

Rakovi u vezi ili braku u januru će podići odnos na viši nivo. Nova godina vam donosi i nove ciljeve. Radite na njima svakodnevno! Slobodnim Rakovima smiješi se nova ljubav.

Zdravlje

Obratite više pažnje na signale koje vam organizam šalje i idite na preventivne preglede!

LAV

Posao

Mjesečni horoskop za januar 2024. godine vam donosi pune ruke posla. Ovo je doba godine kada ćete da pokažete vaš pun potencijal. Bićete primijećeni od strane važnih ljudi u vašoj sferi. 

Ljubav

U ljubavi je važno da dobro balansirate između posla i partnera. Moraćete više da se potrudite i pokažete da vam je stalo. Slobodni Lavovi i dalje će uživati u samoći.

Zdravlje

Očekujte povećan umor i stres. Bilo bi dobro da s vremena na vrijeme pronađete mir u prirodi.

DJEVICA

Posao

Vaša marljivost i pedantnost u januaru dostižu vrhunac. Imaćete i pomalo naporne dane sredinom mjeseca, ali ćete uspješno da se izborite sa njima. Uvijek imate na koga da se oslonite!

Ljubav

Djevice u veze ili braku biće spremne za naredni korak u odnosu. Poslušajte unutrašnji osjećaj! Slobodne Djevice poželjeće da se skrase.

Zdravlje

Mogući je pad imuntite. Zdravije se hranite i unosite više vitamina!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop