• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Er Srbija o gašenju Montenegro Erlajnsa: Nacionalna avio kompanija uputila poruku putnicima

Autor Dragana Božić

Crnogorska nacionalna avio kompanija Montenegro Erlajns od danas više neće obavljati komercijalni saobraćaj.

 Er Srbija o gašenju Montenegro Erlajnsa: Nacionalna avio kompanija uputila poruku putnicima Izvor: youtube/screenshot/air7HD

Avion Montenegro Erlajnsa koji je sinoć u 19:36 poletio iz Beograda za Podgoricu, u koju je sletio poslije samo 37 minuta, obavio je posljednji let ove kompanije.

U vezi sa gašenjem crnogorske nacionalne avio kompanije koja nije mogla da isplati dugove, oglasila se i Er Srbija:

"Imajući u vidu novonastale okolnosti i obustavu saobraćaja Montenegro Erlajnsa, Er Srbija će nastaviti da obezbjeđuje snažnu vazdušnu vezu između gradova u regionu, Evropi i Mediteranu, kao i Sjevernoj Americi, preko svoje matične luke u Beogradu", navodi se u saopštenju domaće avio kompanije i dodaje:

"Srpska nacionalna avio-kompanija pažljivo će pratiti eventualne promjene u tražnji tokom narednog perioda i svoje kapacitete i frekvenciju letova prilagođavati tim promjenama. Najtačniji red letenja Er Srbije uvijek je dostupan posredstvom airserbia.com."

Ministar za kapitalne investicije u Vladi Crne Gore, Mladen Bojanić, u četvrtak je saopštio da će Vlada ugasiti Montenegro Erlajns.

On je rekao da Vlada ne može da donese nijednu zakonitu odluku kojom će pomoći ovom avio-prevozniku, što znači prizemljenje aviona u najskorijem roku. Bojanić je nakon sednice crnogorske Vlade rekao da je u planu osnivanje nove kompanije koja bi trebalo da bude operativna do sljedeće turističke sezone.

Juče je sve oduševila "oproštajna poruka" pilota Montenegro Erlajnsa. Portal koji prati putanje aviona po svijetu, zabilježio je neuobičajeno skretanje s puta aviona na letu od Podgorice ka Beogradu, što je protumačeno kao da je želio da time na nebu ostavi trag u obliku srca.

(Mondo)

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE