• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Wizz Air" pokreće letove iz Banjaluke

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Avio kompanija ''Wizz Air'' danas je najavila pokretanje letova iz Banjaluke ka četiri destinacije.

 Wizz Air letovi Banjaluka Izvor: MONDO arhiva

Početak letova najavljen je za juni 2021. godine, a Banjaluka će se na ovaj način povezati sa sljedećim gradovima: Eindhoven (Holandija), Basel/Mulhouse (Francuska), Malmo (Švedska) i Dortmund (Njemačka). Mjesta na letovima ka ovim destinacijama već su u prodaji na wizzair.com ili putem mobilne aplikacije po cijeni već od 19,99 evra, saopšteno je iz kompanije.

Letovi će se obavljati dvaput sedmično.

"Kako bi pomogao putnicima i posadi da putuju sigurno i bezbrižno, 'Wizz Air' je uveo niz pojačanih higijenskih mjera za podršku fizičkom distanciranju tokom ukrcavanja, kao i za poboljšanu čistoću u avionu. Kao dio ovih mjera, putnici bi se trebali čekirati, svu kupovinu i plaćanja vršiti online da bi fizički kontakt na aerodromu sveli na najmanju moguću mjeru. Putnike ljubazno molimo da se pridržavaju novih pravila fizičkog distanciranja tokom ukrcavanja i iskrcavanja iz aviona," saopšteno je iz kompanije.

Možda će vas zanimati

Da bi bezbrižno putovali u ovim nesigurnim vremenima, ''Wizz Air'' podstiče putnike da koriste tzv. "WIZZ Flex" opciju.

"Dodavanjem ove usluge rezervaciji putnici mogu biti sigurni da će se, ukoliko se okolnosti promijene ili ako jednostavno žele putovati na neki drugi datum ili odredište, moći otkazati let do 3 sata prije polaska bez ikakve naknade i da će im 100-postotna vrijednost prvobitne cijene koju su platili odmah biti upisana kao Wizz kredit, kao i da mogu promijeniti datume, pa čak i rute," objašnjeno je u kompaniji.

"Oduševljeni smo što danas možemo najaviti četiri nove rute 'Wizz Aira' iz Banjaluke za Eidhoven, Basel/Mulhouse, Malmo i Dortmund. Sigurni smo da će ove nove rute donijeti još više mogućnosti za sigurno putovanje. Današnjom najavom želimo naglasiti svoju posvećenost korisnicima u Bosni i Hercegovini i nastaviti pružati najniže moguće cijene, koje uvijek prati izvrsno iskustvo tokom leta. Zahvaljujući poboljšanim mjerama za zaštitu zdravlja, 'Wizz Airovi' putnici mogu uživati u putovanju osjećajući se sigurno i ugodno", izjavila je Paulina Gosk, menadžer korporativnih komunikacija u "Wizz Airu."

Podsjećemo, trenutno sa aerodroma saobraća "Air Serbia" ponedjeljkom sa letovima Beograd – Banjaluka – Beograd. Avio kompanija ''Ryanair'' koja je prije pandemije koronavirusa iz Banjaluke letjela na nekoliko evropskih destinacija, obustavila je letove, ali je nedavno najavljeno da uvode novu avio - liniju Milano Bergamo – Banjaluka – Milano Bergamo u ljetnoj sezoni letenja, odnosno od 3. jula 2021.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MM93

Oo hvala bogu, KONAČNO👏👏👏👍

MONDO REPORTAŽE