• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igor Jovičić novi predsjednik Uprave ATOS BANK a.d. Banja Luka

Autor Dragana Božić

Novi predsjednik Uprave Atos Bank a.d. Banja Luka je Igor Jovičić, saopšteno je iz ove banke

 Igor Jovicic press.jpg Izvor: Atos bank

Naime, Nadzorni odbor Atos Bank a.d. Banja Luka, uz saglasnost Agencije za bankarstvo Republike Srpske imenovala je Igora Jovičića za novog predsjednika Uprave Atos Bank a.d. Banja Luka. Mandat novog predsjednika Uprave počinje 01. avgusta 2022. godine.

Igor Jovičić iza sebe ima dugogodišnje bankarsko iskustvo, a više od 16 godina obavljao je rukovodeće menadžerske pozicije u oblasti finansija, bankarskog tržišta i korporativnog bankarstva. Tokom bogate profesionalne karijere u bankarskoj industriji više od šest godina bio je i član Uprave i izvršni direktor Nove Banke a.d. Banja Luka.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo zbog ovog imenovanja, koje sa sobom nosi profesionalni i lični izazov, ali i novo iskustvo. Vjerujem da ću opravdati ukazano povjerenje, te da ću svojim znanjem i iskustvom zajedno sa svojim kolegama dodatno unaprijediti poslovanje Atos banke. U ovoj Banci imamo odličan tim ljudi, te sam siguran da ćemo uspjeti ispuniti sve važne ciljeve, te našim klijentima ostati pouzdan i jak finansijski partner.„ izjavio je ovim povodom predsjednik Uprave Igor Jovičić.

Poslovne aktivnosti Atos Banke su usmjerene na konstantan razvoj i digitalizaciju bankarskih usluga, prateći savremene trendove poslovanja. Atos Bank a.d. Banja Luka nastavlja graditi dugoročne i harmonične odnose sa klijentima, koji su im na prvom mjestu.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE