• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kreće isporuka: Prvi kupci "vihora" iz Ujedinjenih Arapskih Emirata

Autor Dušan Volaš

Kompanija "Tehnički remont Bratunac" (TRB) prva dva svoja laka taktička vozila "vihor" isporučuje krajem januara Ujedinjenim Arapskim Emiratima, rekao je Srni većinski vlasnik TRB-a Slavenko Ristić.

 Vihor Izvor: Mondo - Slaven Petković

"`Vihor` je prvi put predstavljen ove godine na Sajmu naoružanja u Beogradu, a sada možemo da se pohvalimo da nam je prvi klijent, osim naše policije, vojska Ujedinjenih Arapskih Emirata, što je preznačajna referenca, potvrda kvaliteta i onoga što mi radimo u TRB-u", kaže Ristić.

Na krsnu slavu TRB-a Mitrovdan Ristić je ocijenio da je ova kompanija respektabilna i prepoznata na svjetskom tržištu, zahvaljujući svim radnicima i ljudima koji su prepoznali i podržali njen potencijal.

"Slava je prilika da pošaljemo poruku da smo ostvarili sve što smo planirali i viziju koju smo imali. Nadamo se da ćemo praviti još bolje rezultate u budućnosti, a trudimo se da budemo i društveno korisno i socijalno odgvorna kompanija, kao i da njegujemo sve srpske običaje i sve što je moralno", naveo je Ristić.

Kao veliki uspjeh on je izdvojio pilot-projekat "Iskra" koji su započeli prije dvije godine, a u pitanju su upaljači za eksplozivna sredstva, na čemu je zadnjih godinu zaposleno skoro sto radnika, od kojih je 70 žena.

Ristić napominje da TRB u Bratuncu ima više od 300 radnika, a kompletan koncern, koji uključuje firmu "Elvako" u Bijeljini i zaposlene koji rade u Africi, ima gotovo 1.000 zaposlenih.

On je dodao da TRB nagrađuje sa po 1.000 evra svoje radnice koje rode dijete.

U okviru obilježavanja slave odata je počast i položeni vijenci na spomenik poginulim radnicima iz perioda proteklog rata, a ovim gestom kompanija se prisjeća hrabrosti i doprinosa tih ljudi u odbrani Republike Srpske.

Srna

Možda će vas zanimati

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE