• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tokom zimske sezone na Jahorini se zaposli 2.500 ljudi

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić rekao je danas da će i gradska i opštinske uprave u sastavu ovog grada u narednih 120 dana biti fokusirane na dešavanja na Jahorini na kojoj sutra počinje zimska turistička sezona.

 Srn2021-12-6_2157514_1.jpg Izvor: OC Jahorina

On kaže da će toko zime direktno zaposlenje na Jahorini dobiti više od 2.500 ljudi.

Ćosić je čestitao upravi Olimpijskog centra "Jahorina" na svemu što je urađeno na toj planini, kao i svima koji ulažu privatni kapital na Jahorini.

"Svi su oni naši partneri i mi iz Gradske uprave, ali u opštinskih uprava, ćemo ih pomoći kroz adekvatno pružanje usluga, u dijelu komunalne infrastrukture, rada saobraćajne inspekcije, taksi prevoza, organizacije prevoza djece na Jahorinu i kroz rad Turističke organizacije", poručio je Ćosić.

On je rekao da Vlada Republike Srpske, odnosno Ministarstvo trgovine i turizma, treba da bude ponosna na ono što je urađeno i što se radi na Jahorini i na rad Olimpijskog centra.

Ćosić je naveo da je prošle godine opština Pale bila lokalna zajednica sa najviše uplaćenim iznosom PDV-a u BiH.

"Pobrinućemo se da Jahorina generiše značajan prihod kroz rad Olimpijskog centra", rekao je Ćosić novinarima nakon sastanak Operativnog tima za pripremu nove zimske sezone.

Gradonačelnik je naveo da će se gradska i opštinske uprave pobrinuti da svi turisti koji dolaze na Jahorinu dođu bezbjedno i da imaju najbolju moguću uslugu.

"Da ljudi kada odu iz Pala, Trnova, Istočnog Novog Sarajeva, Sokoca, Istočnog Starog Grada kažu da smo na pravi način prezentovali Istočno Sarajevo", poručio je Ćosić.

Sastanku su prisustvovali predstavnici svih relevantnih institucija i preduzeća uključenih u realizaciju projekata na Jahorini.

(MONDO)

Povezano

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE