• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje prvi sajam BANJALUKA EKSPO 2024: 300 izlagača u Kampusu, predsjednik RS pokrovitelj

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Prvi Međunarodni sajam privrede "Banjaluka Ekspo 2024", koji će okupiti oko 300 izlagača iz regiona i svijeta, biće otvoren danas u Banjaluci u prisustvu najviših zvaničnika Republike Srpske.

 Banjaluka expo Izvor: Banjaluka expo

Otvaranju sajma prisustvovaće, između ostalih, predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, koji je pokrovitelj ove manifestacije, zatim predsjednik Narodne skupštine Nenad Stevandić i ministar privrede i preduzetništva Vojin Mitrović.

Srbija je zemlja partner sajma na kojem će učestvovati predstavnici deset zemalja EU, kao i poslovnih delegacija iz Kine i Mađarske, prenosi Srna.

Na sajmu će biti izlagači iz različitih oblasti, drvne i metalne industrije, elektro i IT sektora, dizajna, finansija, a prisustvovaće predstavnici brojnih organizacija, ministarstava, agencija i finansijskih institucija.

Izlagači će se predstaviti na više od 15.000 metara kvadratnih prostora u studentskom Kampusu, od čega je 6.000 na otvorenom prostoru. Sajam će biti otvoren do 5. aprila

Organizatori sajma "Banjaluka Ekspo 2024" su kompanije "RS konsalting end trejd" Banjaluka i "Elit fer" Banjaluka, uz institucionalnu podršku Vlade Republike Srpske, Ministarstva spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara, Spoljnotrgovinske komore BiH, Privredne komore Republike Srpske i grada Banjaluka.

(MONDO)

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bzzz

Milorad Dodik nije predsjednik Republike srpske!

MONDO REPORTAŽE