• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Postani milioner sa novom prodavnicom

Izvor Promo

Nova, najnaprednija platforma za online trgovinu u BiH, naklik.ba, učiniće jednog građanina Bosne i Hercegovine milionerom.

 predstavljena platforma naklik.ba  Izvor: Promo

Nova platforma je aktivna od ovog utorka, i dostupna je na App Store-u ili Play Store-u, kao i linku www.naklik.ba.

A povodom lansiranja platforme naklik organizuje nagradnu igru “Postani (naklik.ba) Milioner'' u kojoj mogu učestvovati svi građani BiH a najsrećniji od njih će osvojiti nagradu milion konvertibilnih maraka na njegovom naklik.ba novčaniku.

Izvor: Promo

Povodom zvaničnog početka rada aplikacije, 21. maja, održan je događaj predstavljanja ove platforme. U uvodnom obraćanju osnivač platforme, Branko Petrović je rekao da je naklik.ba rezultat želje da BiH dobije jedinstveno mjesto za online trgovinu koje će pružiti najbolje korisničko iskutvo uz pristupačne cijene.

Glavni dio večeri bio je posvećen predstavljanju NaKlik platforme i njenih ključnih funkcionalnosti, koje nam pokazuju da su glavne odlike pristupačnost i jednostavnost korištenja. 

Mahir Mulaomerović iz kompanije Monri predstavio je opciju online plaćanja, ističući kako je NaKlik prva platforma ovog tipa u BiH koja je integrisala sistem kartičnog plaćanja. Sada prodavci mogu prihvatiti kartično plaćanje za svaki svoj proizvod, a kupci mogu jednostavno unijeti svoju karticu i jednim klikom obaviti kupovinu.

Izvor: Promo

Amer Diglišić iz Ministry of Programming koji je radio mjesecima na ovoj platformi, predstavio je mogućnost dodavanja videa na oglase. Što znači da nema više skrivenih oštećenja na artiklima, već prikaz svega u realnom stanju.

Takođe, prodavci mogu personalizovati svoje profile s jedinstvenim cover slikama, direktnim viber pozivima, linkovima ka društvenim mrežama i opisom profila, te se na taj način izdvojiti od konkurencije. 

Izvor: Promo

U partnerskoj saradnji Euroexpress-om, integrisana je opcija praćenja dostave u realnom vremenu. Danijel Kaurin iz Euroexpress-a je objasnio da zahvaljujući ovoj funkcionalnosti, korisnici mogu pratiti gdje se njihov paket nalazi u bilo kom trentuku i kada će stići na kućnu adresu, bez potrebe za iznenadnim pozivima kurira. 

Izvor: Promo

Žarko Jović, project manager NaKlik platforme, govorio je o opciji direktnih ponuda. Kupci mogu kroz dva klika poslati prijedlog nove cijene prodavcu. Što znači da nema više dosadnih upita o cijeni u inbox-u.

Izvor: Promo

Tokom događaja, proglašeni su i pobjednici nagradne igre u kojima su učesnici imali priliku osvojiti vrijedne nagrade poput iPhone 15, električnog trotineta, seta ljetnih guma, Apple AirPods slušalica i Chico bicikla za djecu.

Svi korisnici NaKlika, koji se registruju do kraja maja, dobiće 1KM po artiklu na svom e-novčaniku za sponzorisanje, a neko od korisnika će postati NaKlik milioner. Tačnije, u narednim danima neko će dobiti milion kredita na platformi u svoj novčanik. Ostaje nam da pratimo rad ove platforme kako bismo saznali kako možemo postati NaKlik milioneri. 

Svoj nalog možete registrovati putem www.naklik.ba ili jednostavno preuzmite aplikaciju sa AppStore-a ili Play Store-a.  

Galerija: 

(Promo)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE