• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slađan Stanić novi direktor Addiko Banja Luka

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

Nadzorni odbor Addiko Bank Banja Luka imenovao je Slađana Stanića za novog predsjednika Uprave, počev od 1. oktobra 2024. godine.

 Slađan Stanić, novi Predsjednik Uprave.JPG Izvor: Addiko banka/Promo

Uprava Banke će dalje poslovati u sastavu Mile Todorović, član Uprave i Vladimir Telebak, vršilac dužnosti člana Uprave. Dosadašnji direktor Srđan Kondić preuzima poziciju direktora Addiko banke Srbija.

Slađan Stanić je diplomirani ekonomista sa skoro dvadeset godina bankarskog iskustva, tokom kojih je prepoznat kao vrsni stručnjak u ovom sektoru na području Bosne i Hercegovine, a prije svega kao poznavalac oblasti bankarskog rizika. Prethodno iskustvo u upravi Addiko Bank Banja Luka, ali i UniCredit Banja Luka, kvalifikuju Stanića za preuzimanje liderske pozicije i odgovornosti za poslovanje banke.

„Addiko Bank Banja Luka preuzimam u vrijeme kada ostvaruje svoje istorijski najbolje rezultate. Priznanja koja stižu sa svih strana samo su potvrda da smo lideri u bankarstvu — najbolja smo banka po izboru klijenata, najbolji poslodavac, odgovoran poreski obveznik, partner našim zajednicama. Biće izazovno održati ovaj nivo, ali, sa naslijeđem koje preuzimam, mogu biti siguran da smo na dobrom putu i da imamo sve preduslove da nastavimo sa istim uspjehom“, istakao je Stanić.

Srđan Kondić
Izvor: Addiko banka/Promo

Dosadašnji predsjednik Uprave Srđan Kondić izrazio je uvjerenje da će tim Addiko Bank Banja Luka nastaviti da bude nosilac pozitivnih promjena na tržištu: „Danas, kada je intenzivna transformacija okončana i kada Addiko Bank Banja Luka sija novim sjajem, divno je biti bankar i dio ovakvog tima.

Kada smo, prije četiri godine, započeli ovaj proces, davali su nam veoma male šanse za uspjeh i nije bilo puno onih koji su vjerovali u nas. No, mi smo vjerovali u ono što radimo, u naš tim, naša znanja i raznolika iskustva koja smo skupili, našu spremnost i posvjećenost i zato smo danas lideri. Uvjeren sam da će budućnost biti još bolja.“

Kondić će i dalje ostati uključen u poslovanje Addiko Bank Banja Luka, kao dio Nadzornog odbora, čime banka ostavuje i značajan kontinuitet poslovanja.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE