• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aquarius među finalistima takmičenja Epica Awards

Autor mondo.ba

Kampanja „Jedan poziv mijenja sve – ne koristi telefon dok voziš“ u finalu

Žiri jednog od najprestižnijeg takmičenja u oblasti marketinga – Epica Awards, koji se od 18. do 21. novembra 2019. godine održava u Amsterdamu, odlučio je da se rad full service marketinške agencije „Aquarius“ iz Banjaluke, među više od tri hiljade prijavljenih radova, nađe u finalu ovogodišnjeg takmičenja, u kategoriji „Public interest - health and safety“. Ovom odlukom, agencija „Aquarius“ našla se u društvu najvećih svjetskih marketinških agencija, kao jedina iz cijele Adriatic regije.

Inovativno i edukativno – bila su dva osnovna zahtjeva koja je pred agenciju „Aquarius“ postavio klijent – kompanija m:tel. Realizacijom kampanje „Jedan poziv mijenja sve – ne koristi telefon dok voziš“ nastavljena je, sada već, petogodišnja tradicija kreiranja kampanja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja. Osim printa, kampanju je pratila jedinstvena TV i web kampanja, kao i mobilna instalacija koja je putovala kroz pet bh. gradova. Riječ je o jedinstvenom auto-simulatoru koji je više hiljada ljudi testiralo, te na potpuno realističan način doživjelo šta se može dogoditi ukoliko se telefon koristi tokom vožnje.

Možda će vas zanimati

Direktorica agencije „Aquarius“, Brankica Janković, ističe da je ulaskom u finale ovogodišnjeg Epica takmičenja ukazana velika čast timu koji broji gotovo 50 profesionalaca, ali i priznanje za više od 26 godina kvalitetnog i uspješnog rada agencije.

„Još nas više raduje što je ovo takmičenje i jedina svjetska nagrada za kreativnost o kojoj odlučuju isključivo novinari posvećeni kreativnim industrijama. S nestrpljenjem iščekujemo finale koje će se održati u Amsterdamu i vjerujemo da će naša kreativna rješenja biti prepoznata i u budućnosti“, rekla je Jankovićeva.

Agencija „Aquarius“ jedna je od prvih advertising i vodećih full service agencija u Bosni i Hercegovini, koja je od 1993. godine kreirala oko 1.000 uspješnih marketinških priča za više od 100 klijenata. Epica nagrade se dodijeljuju od 1987. godine, a na ovogodišnji konkurs su pristigli radovi iz čak 61 zemlje svijeta.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE