• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Višković: Štab će korigovati pojedine zaključke

Autor mondo.ba

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković razgovarao je danas telefonski sa načelnicima opština Višegrad, Nevesinje, Kozarska Dubica, Novi Grad, Kostajnica, Srbac, Šipovo, Jezero, Bratunac, Vlasenica, Lopare i Ugljevik.

 Višković razgovarao sa načelnicima  Izvor: Srna, Миленко Шукало

 "Tokom razgovora sa načelnicima opština, razmotrena je trenutna epidemiološka situacija, poštivanje mjera Republičkog štaba za vanredne situacije i opštinskih štabova, te snabdjevenost životnim namirnicama u ovim lokalnim zajednicama", saopšteno je u Vladi RS.

Kako je navedeno, premijer Višković upoznao je načelnike opština da će Republički štab za vanredne situacije korigovati pojedine zaključke, u skladu sa trenutnom situacijom u Republici Srpskoj izazvanoj širenjem virusa korona.

Možda će vas zanimati

 Konstatovano je da u ovim opštinama nema zastoja u snabdijavanju životnim namirnicama i apelovano je na građane da budu odgovorni i da se dosljedno pridržavaju svih mjera zaštite nadležnih institucija od virusa korona.

Kako su dodali,  Višković je svakodnevno  kontaktu sa predstavnicima vlasti u lokalnim zajednicama u Republici Srpskoj, s ciljem pružanja pomoći i što bržeg prevazilaženja trenutne situacije izazvane virusom korona.

Pročitajte i ovo

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE