• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siti ne pobeđuje u Ligi šampiona!

Autor mondo.rs

Šampion Engleske kiksnuo na gostovanju CSKA (2:2) i doveo sebe u tešku situaciju na polovini grupne faze. Velika šansa za Romu.

Mančester siti imao je u utorak uveče sve u svojim rukama. Golovima Kuna Aguera i Džejmsa Milnera vodio je 2:0 protiv CSKA u Moskvi već na poluvremenu. A, onda se na Himki areni dogodilo nešto čemu se malo ko nadao.

Pogocima Sejdua Dumbije u 64. minutu i Bibrasa Naća u 86, iz penala, "armejci" su otkinuli gostima dva boda i zakomplikovali im borbu za plasman u drugu fazu.

Na polovini grupne faze, CSKA je poslednji na tabeli Grupe E, sa jednim osvojenim bodom. Mančester siti je treći sa dva i glavoboljom, jer je Roma druga sa četiri i utakmicom manje, protiv Bajerna, lidera sa šest poena. Italijani i Nemci sastaće se večeras na Olimpiku.

Utakmica na kultnom stadionu biće izuzetno važna za "građane", a posebno našem Aleksandru Kolarovu, koji se u Rimu, u dresu Lacija, i potpuno afirmisao.

Engleski novinari označili su srpskog defanzivca kao tragičara utakmice u Moskvi, jer je skrivio penal kojim je CSKA postavio konačnih 2:2.

Mančester siti nije pobedio na poslednjih PET utakmica u Ligi šampiona. Tačnije, od decembra 2013. ostvario je dva remija i tri poraza.

Menadžer "građana" Manuel Pelegrini upitan je posle utakmice da li se slaže sa tezom da je njegov tim sad autsajder u borbi za plasman.

"Zašto? Još devet bodova je u igri", kratko je rekao.

Siti će do kraja grupne faze gostovati Romi i ugostiti Bajern i CSKA. "Armejci" su remijem takođe stekli razlog da se nadaju plasmanu. Dres ruskog tima u utorak je nosio i Zoran Tošić, od prvog do 69. minuta, kada je zamenjen.

CSKA: Akinfejev - Fernandeš, V. Berezutski, Ignaševič, A. Berezutski (od 46' Dumbija, od 90' Kauna), Šenikov - Tošić (od 69' Efremov), Naćo, Eremenko, Milanov - Musa

SITI: Hart - Zabaleta, Kompani, Mangala, Kolarov - Milner, Ture, Fernando (od 86' Jovetić), David Silva (od 78' Fernandinjo) - Aguero, Džeko (od 72' Navas)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC