• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Latinčić trajno rješenje za klupu Igokee?

Autor mondo.ba

U meču 10. kola ABA lige protiv Levskog iz Sofije 30. novembra, košarkaše Igokee sa klupe bi trebalo da predvodi Milutin Latinčić, dosadašnji pomoćnik Vlade Jovanovića, koji je otpušten nakon serije loših rezultata i poraza od MZT.

 Latinčić trajno rješenje za klupu Igokee? Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Po okončanju saradnje sa Vladom Jovanovićem, na klupi Igokee do izbora novog trenera sjediće Jovanovićev dosadašnji pomoćnik Milutin Latinčić.

Iako se spekulisalo da bi na klupu aktuelnog šampiona BiH mogao da sjedne Vlada Vukoičić, Željko Lukajić ili Siniša Matić, predsjednik Igokee Boris Spasojević u izjavi za "Glas Srpske" rekao je da do 30. novembra i meča sa Bugarima ima veoma malo vremena, nedovoljno da se izabere novi stručnjak koji će u nastavku sezone predvoditi "igose".

"Ponuda ima i svaki dan nudi nam se neko, ali ne žurimo i teško je da do nedjelje angažujemo nekog trenera. Latinčić će voditi ekipu protiv Levskog i ako bude dobro radio kao do sada, ne isključujem mogućnost da postane trajno rješenje. Na četiri susreta ove sezone u kojima je mijenjao Jovanovića, ostvario je dvije pobjede i to protiv Krke i Partizana. Ipak, to je moj stav i tek treba da se konsultujem sa ostalim članovima Upravnog odbora", istakao je prvi čovjek Aleksandrovčana.

Latinčić već godinama radi u Igokei kao pomoćni trener, a prvi put samostalno je vodio ekipu 16. novembra prošle godine, kada je na klupi zamijenio Dragana Bajića. Do dolaska Jovanovića 19. januara 204. godine bio je prvi trener ekipe, a zatim ponovo asistent.

Igokea i Levski meč 10. kola regionalne ABA lige igraju u nedjelju od 17 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC